Alle krijtborden

Stoepborden zijn namelijk een effectieve en goedkope manier om op allerlei plaatsen reclame-uitingen te tonen. ReclameMaterialen.com heeft een breed assortiment aan stoepborden en krijtborden tegen de scherpste prijzen. Wij kunnen onze stoepborden leveren in kleine en grote oplagen en in diverse varianten.

 

Keuze maken in het type krijtbord

Tegenwoordig is het een grote uitdaging om uw potentiële klanten uw winkel of restaurant binnen te krijgen. Steeds meer collega’s liggen op de loer met mooie reclame-uitingen op straat. Met een krijtstoepbord en wand krijtbord van ReclameMaterialen.com trekt ú de aandacht van de potentiële klanten.

ReclameMaterialen.com heeft gekozen voor een diversiteit aan stoepborden van hoogwaardige kwaliteit met een uitgebreide prijsrange. Zo hebben wij verrijdbare stoepborden met een watervoet, stoepborden op statief en een basis stoepbord van aluminium. Daarnaast hebben wij waterdichte stoepborden, beschrijfbare sandwich borden en krijtborden. U ziet het al, een uitgebreide keuze om een passend stoepbord te vinden. Al onze stoepborden zijn dubbelzijdig en indien van toepassing voorzien van schutvellen.

 Welk krijtbord is geschikt voor binnen/buiten gebruik?

Als u een krijtbord buiten uw vestiging wilt gebruiken, raden we u aan te kiezen voor onze extra stevig gelakte buitenborden. Dubbel gelakt hout is een goede garantie voor langdurig gebruik in alle weersomstandigheden. Een ander punt van aandacht is de precieze plaatsing van uw nieuwe krijtbord. Loopt er veel publiek vlak langs uw bord? Dan is een dubbelzijdig bord slimmer vanwege de extra stabiliteit. Zet u uw bord met de rug naar de gevel? Dan is een stevig enkelzijdig horecabord waarschijnlijk een goede oplossing.