Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Sticker corona banner geel

Beschermmiddelen

Onze beschermmiddelen zijn bedoeld om je personeel, klanten en collega’s te beschermen tegen besmetting van virussen. Zo zijn onze plexiglas schermen, vloerstickers en desinfectiepalen ideaal voor bijvoorbeeld restaurants, apotheken, balies, maar ook voor op kantoor. Bekijk ons uitgebreide assortiment van beschermmiddelen op maat. We hebben altijd de perfecte oplossing voor jou.

Beschermmiddelen op maat

In deze tijd is het belangrijk om je personeel, klanten en collega’s te beschermen. Daarom biedt ReclameMaterialen.com beschermmiddelen op maat aan. Zo bieden we kant-en-klare plexiglas schermen aan, zowel hangend als staand. Deze zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. De hangende afschermingen zijn ideaal om aan het plafond te hangen in bijvoorbeeld supermarkten. We bieden ook plexiglas schermen met opening aan die uitermate geschikt zijn voor balies. Deze worden ook wel balieschermen of kuchschermen genoemd.

Vloerstickers en vloerlinten

Daarnaast bieden we verschillende soorten vloerstickers aan, die verkrijgbaar zijn in meerdere formaten en kleuren. De vloerstickers zijn ideaal om de 1,5 meter afstand aan te duiden. Ook zijn deze in de vorm van een lint verkrijgbaar. De stickers zijn zelfklevend en allemaal voorzien van een antislip laag. Zo voorkom je dat bezoekers uitglijden.

Verschillende soorten desinfectiepalen

Je handen desinfecteren is tevens van groot belang in deze tijd, daarom zijn onze desinfectiepalen onmisbaar in ons assortiment. Deze desinfectiepalen zijn verkrijgbaar met en zonder plankje. Ook leveren we handgel waarmee de dispensers gevuld kunnen worden. Om de huidige maatregelen in onze samenleving te verduidelijken, bieden we ook een desinfectiepaal met kliklijst aan.

Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064