Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Sticker corona banner geel

Corona stickers

Door de corona epidemie moet u of uw bedrijf zich houden aan de huidige corona maatregelen. Het is niet altijd duidelijk welke maatregelen waar gelden. Corona stickers laten in een oogopslag duidelijk zien welke looproute iemand moet lopen en waar een mondkapje gedragen dient te worden. Ook herinneren de COVID-stickers mensen eraan om anderhalve meter van elkaar afstand te houden. De corona stickers zorgen ervoor dat uw bezoekers en medewerkers nóg bewuster omgaan met de huidige corona maatregelen.

Corona stickers voor iedere maatregel

Reclamematerialen heeft een grootschalig assortiment aan corona stickers. Zo kan u voor verschillende situaties een of meerdere corona stickers bestellen. Heeft u te maken met mensen die dicht bij elkaar staan? Wij hebben vloerstickers waarop duidelijk staat dat de afstand bewaart dient te worden. Heeft u te maken met kleine loopruimtes? Wij hebben vloerstickers met pijlen waardoor u een looproute kan uitzetten. Dit is slechts een kleine greep van voorbeelden uit de stickers die wij op voorraad hebben!

Bescherm klanten met ‘houd 1,5 meter afstand’ stickers

De anderhalvemetersamenleving houdt in dat burgers in publieke ruimtes ten minste anderhalve meter afstand tot elkaar bewaren. In de praktijk blijkt dat niet iedereen zich aan deze maatregel houdt. Door de ‘houd 1,5 meter afstand’ stickers zorgt u ervoor dat uw publiek herinnerd wordt aan de huidige corona maatregelen.

De mondkapjesplicht duidelijk in beeld

Sinds december is iedereen verplicht om een mondkapje te dragen in alle publieke ruimtes. In de werkelijkheid vergeten mensen simpelweg om het mondkapje in een publieke ruimte op te zetten. Er kan ook verwarring ontstaan bij uw publiek waar men het mondkapje dient te dragen. Door het gebruik van ons mondkapje sticker kan u uw publiek wijzen op de mondkapjesplicht om verwarring te voorkomen.

Praktische looproutestickers

Een smalle openbare ruimte kan voor problemen zorgen met betrekking tot het naleven van de huidige corona maatregelen. Hierdoor kunt u praktische looproute stickers bestellen. Daarmee kan u uw bezoekers of medewerkers de goede richting heen sturen zonder dat de corona maatregelen in het geding komen.

Voor elke branche Corona stickers

Voor iedere branche specifiek zijn er daarvoor bestemde corona stickers te bestellen. Ons assortiment bestaat uit verschillende corona stickers voor specifieke branches. Zo bevat ons assortiment corona stickers voor de horeca en retail branche tot aan stickers voor de branche transport en logistiek.

Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064