Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Sticker corona banner geel

Desinfectiepalen

Onze desinfectiepalen zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende handgels en dispensers. De eikenhouten paal zijn verkrijgbaar met een plankje of een kliklijst. Ook leveren we handgel, zodat je verzekerd bent van een veilige desinfectiepaal. Tevens zijn deze palen ook te gebruiken als bijvoorbeeld brochurehouder, wat de palen multifunctioneel maakt.

Desinfectiepaal als bescherming

Je hand desinfecteren met handgel is vanzelfsprekend geworden wanneer je een winkel of andere openbare ruimte inloopt. Een desinfectiepaal is hier een uitstekend hulpmiddel voor. ReclameMaterialen.com levert verschillende desinfectiepalen met bijvoorbeeld een plankje om de handgel op te zetten, of met een kliklijst om de maatregelen nog beter aan te duiden.

Desinfectiezuil met handgel

Virussen verspreiden zich makkelijk via handen. Veel mensen zitten ongemerkt ook vaak met hun handen aan het gezicht, bijvoorbeeld aan hun neus of mond. In deze tijd is het van groot belang dat we elkaar geen handen meer schudden om de verspreiding van virussen tegen te gaan. Door je handen extra te desinfecteren met behulp van onze desinfectiepalen, geef je virussen en bacteriën nog minder de kans om zich te verspreiden.

Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064