Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Kliklijsten A0 (84,1 x 118,9 cm)

Kliklijsten A0 (84,1 x 118,9 cm)

De grootste kliklijsten in ons assortiment zijn formaat A0. Deze kliklijsten zijn erg geschikt voor grote reclame-uitingen en informatie die regelmatig gewijzigd wordt. Het wisselen van informatie of reclame in de kliklijst A0 is erg makkelijk door middel van het openvouwen van de rand van de kliklijst.

Kliklijsten A0 (84,1 x 118,9 cm)

Onze A0 kliklijsten zijn de grootste kliklijsten in ons assortiment en zijn geschikt voor grote reclame-uitingen, of informatieborden die zelfs van een fikse afstand goed leesbaar zijn. Gebruik een A0 kliklijst voor een poster bij uw ingang die de koopjes van deze week belicht, of als een informatieposter boven uw balie om het menu van de week te laten zien.

Waar u uw A0 kliklijst ook voor wilt gebruiken, met dit formaat krijgt uw boodschap gegarandeerd de aandacht die hij verdient. En wilt u uw boodschap wijzigen? Net als de andere kliklijsten is ook de A0 kliklijst gemakkelijk te openen voor het verwisselen van de boodschap achter het meegeleverde transparante kunststof inlegvel.

Kliklijst A0 in zwart en zilver

Wilt u dat uw poster goed past bij het interieur van uw pand? We hebben twee mooie kleuren A0 kliklijsten voor u. Alle A0 kliklijsten zijn van aluminium, dus ook met de zwarte A0 kliklijst levert u niet in op kwaliteit en duurzaamheid. Niet zeker welke kleur het beste bij uw interieur past? Dit vinden wij:

  • De zwart A0 kliklijst past eigenlijk overal bij, met zijn elegante afwerking, maar zal het vooral goed doen in een industrieel interieur met veel donker metaal en bijvoorbeeld onafgewerkte bakstenen muren.
  • Heeft u een interieur met veel wit en natuurlijk licht? Dan kunt u gaan voor een mooie zilveren A0 kliklijst, welke een frisse, moderne look heeft.

Kliklijst A0 met diverse randen

De A0 kliklijst is verkrijgbaar met verschillende rand diktes. Welke dikte u kiest hangt af van wat u er visueel mooier uit vindt zien en hoe vaak u de poster in de A0 kliklijst zult vervangen. Een A0 kliklijst met een rand van 25mm dik oogt immers heel anders dan een A0 kliklijst met een 30mm of zelfs 35mm dikke rand.

Daarnaast is een dikkere rand ook robuuster en daardoor net wat minder makkelijk te openen. Denk hier dus ook aan bij het kiezen van uw A0 kliklijst. Gaat u de kliklijst vaker vervangen? Dan is een kliklijst met 25mm rand wellicht een verstandiger keuze dan een kliklijst met 35mm rand.

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat u zelf het mooist vindt, en wat het beste past bij uw interieur. Gaat u voor robuust en breed met een A0 kliklijst van 35mm of zelfs 46mm, of juist elegant en smal met een A0 kliklijst van 25mm? Of kiest u de tussenmaat met de A0 kliklijst 30mm? Is de keuze te moeilijk? Probeer eens om de verschillende formaten in schilderstape op de muur te plakken, zo krijgt u een goed beeld bij de verschillende diktes.

Waterdichte kliklijsten A0

Wilt u uw reclame-uiting of informatiebord graag buiten hangen, en daarbij niet bezuinigen op het formaat van de boodschap? Maakt u zich dan geen zorgen! Bij ReclameMaterialen.com vindt u ook waterdichte A0 kliklijsten, welke uitermate geschikt zijn voor een grote poster op uw terras muur of bij uw binnentuin, en ook in de regen de poster beschermen tegen nattigheid.

Net als de andere kliklijsten worden ook de waterdichte A0 kliklijsten geleverd met een transparant kunststof schutvel, welke in dit geval speciaal gemaakt is voor de waterdichte kliklijst. Bij ReclameMaterialen.com vindt u de A0 kliklijsten in 2 waterdichte varianten, namelijk met een rand van 25mm dik, en met een rand van 35mm dik. Deze laatste is ook nog eens beveiligd, zodat u zeker weet dat u de enige bent die deze kliklijst kan openen.

Koop uw kliklijst A0 bij ReclameMaterialen.com

Heeft u de keuze gemaakt voor een mooie A0 kliklijst? Dan bestelt u deze gemakkelijk en snel online bij ReclameMaterialen.com. Zodra u de A0 kliklijst heeft besteld gaan we voor u aan de slag, zodat we deze zo snel mogelijk voor u kunnen leveren.

Heeft u nog vragen voordat u een A0 kliklijst wilt kopen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag met vragen over bijvoorbeeld de levertijd, de montage, en het gebruik van onze A0 kliklijsten.