Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Kliklijsten

Kliklijsten A6

Kliklijsten in A6 formaat zijn de kleinste kliklijsten in het assortiment. Niet alleen zijn deze kliklijsten handig voor informatievoorziening die vaak wisselt maar ook decoratief met foto’s of informatie kunnen ze een uitkomst bieden. Dankzij het handige mechanisme van de kliklijst zijn is de informatie eenvoudig te wisselen.

Geen unieke content

Op het gebied van kliklijsten zijn er veel verschillende mogelijkheden, daarom geven wij hier tips en uitleg voor het selecteren van de lijst die het beste bij uw wensen past. Voor het selecteren van de juiste kliklijst is het belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden:

  • Hoe vaak wisselt de reclameboodschap in uw kliklijst? Wanneer de reclameboodschap vaak wisselt is het verstandig om een kliklijst te nemen die eenvoudig te openen is en dus niet op slot gaat of vergrendeld is.
  • Komt de kliklijst binnen of buiten te hangen? Afhankelijk hiervan kunt u kiezen voor een gewone of een 100% waterdichte kliklijst.
  • Hoeveel ruimte heeft u nodig in de kliklijst voor uw reclameboodschap, of wat is het formaat van de posters die u in de kliklijst wil plaatsen? Bepaald op basis hiervan het formaat dat u nodig heeft.
  • Moet uw reclameboodschap in uw kliklijst worden beschermd tegen diefstal? In dit geval is het verstandig om te kiezen voor een afsluitbare kliklijst.

Verder zijn er kliklijsten in verschillende kleuren en breedtes. Hier is het een kwestie van kijken welke vormgeving het beste bij uw boodschap past. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een kliklijst in houten look te bestellen. Bij de productomschrijving van de verschillende kliklijsten binnen onze webshop is aangegeven hoe ze voldoen aan de bovenstaande punten.

Verschillende soorten kliklijsten

In het assortiment van ReclameMaterialen.com vindt u verschillende kliklijsten, hieronder geven we een korte omschrijving van de verschillende soorten kliklijsten en hun unieke kenmerken. Alle kliklijsten zijn, indien van toepassing, voorzien van een PCV schutvel.

LED Kliklijsten

Onze LED kliklijsten kenmerken zich door de LED verlichting die in de rand is aangebracht, hierdoor kunt u uw reclameboodschap verlichten en ook in het donker zichtbaar maken. Daarnaast trekken LED kliklijsten de aandacht door de verlichting en het strakke design. Wij garanderen u 17.500 branduren.

Beveiligde kliklijsten

Beveiligde kliklijsten zijn ideaal voor boodschappen die u alleen zelf wilt verwijderen of op locaties waar veel mensen rondlopen. Zij zien uw boodschap wel, maar kunnen deze niet verwijderen of vervangen. Onze beveiligde kliklijsten zijn voorzien van een slot dat door middel van een inbussleutel geopend kan worden.

Dubbelzijdige kliklijsten

Uw reclameboodschap zichtbaar aan twee kanten? Dan kiest u voor een dubbelzijdige kliklijst. Deze kunt u vrij ophangen en dan is uw boodschap zichtbaar aan twee kanten. Ideaal voor gebruik bij ramen.

Standaard kliklijsten

Wij hebben een uitgebreid assortiment standaard kliklijsten met zowel verstek als afgeronde hoeken. Deze kliklijsten kunt u overal gebruiken en makkelijk bevestigen met o.a. bijgeleverde schroeven en pluggen, of met dubbelzijdig tape. Daarnaast leveren wij ook ophangogen voor kliklijsten waarmee u de kliklijst kunt ophangen. Bekijk rustig ons assortiment en kies de kliklijst die bij u past.

Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064