Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Sticker corona banner geel

Plexiglas schermen

Onze plexiglas schermen zijn onmisbaar in deze tijd. Ze zijn verkrijgbaar in zowel hangend als staand formaat. Hierdoor zijn onze afschermingen ideaal voor horecagelegenheden, apotheken, bibliotheken, wachtkamers, maar ook voor werkplekken op kantoor. Onze schermen worden met voet geleverd of ophangmateriaal geleverd en zijn eenvoudig te reinigen.

Staande plexiglas schermen

De staande plexiglas afschermingen worden geleverd met en zonder opening. De schermen met opening zijn ideaal voor balies waarbij er voorwerpen overhandigd moeten worden. Zo ben je ervan verzekerd het virus niet direct verspreid wordt door hoest- en neusdruppeltjes, maar kun je je klanten toch optimaal helpen. Onze staande afschermingen worden geleverd met een houten, stevige voet en zijn eenvoudig in elkaar te zetten.

Hangende plexiglas schermen

Naast de staande plexiglas schermen, leveren we ook hangende plexiglas schermen. Deze zijn ideaal om op te hangen in bijvoorbeeld supermarkten. Deze schermen hebben een plaatdikte van 3,5 mm. Deze worden geleverd met een eikenhouten profiel met ophanghaken en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het scherm is met behulp van de ophanghaken eenvoudig aan het plafond te bevestigen.

Plexiglas afscherming kopen

Onze plexiglas schermen zijn bedoeld om iedereen te beschermen tijdens het uitoefenen van hun beroep. Een plexiglas afscherming helpt namelijk om de verspreiding van virussen en bacteriën tegen te gaan. Het is in deze tijd van belang dat je voldoende afstand van elkaar houdt en geen direct contact met elkaar hebt. Onze afschermingen helpen om deze maatregelen na te streven.

Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064