Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Krijtbord

Stoepborden krijt

Het voordeel van krijt stoepborden, is dat u eenvoudig de tekst kunt wijzigen met krijtstiften of krijtpotloden. Hierdoor kunt u elke week of zelfs elk uur een andere boodschap op het krijtbord vermelden. Deze stoepborden ziet u veelal in de horeca maar kunnen ook op veel andere plaatsen dienst doen.

De verschillende soorten krijtstoepborden

Het is tegenwoordig een steeds groter wordende uitdaging om potentiële klanten in uw zaak, winkel of restaurant te krijgen. Het gebruik van opvallende reclame-uitingen is uw concurrentie dan ook niet ontgaan. Bij ReclameMaterialen.com helpen wij u graag om nóg meer op te vallen en de aandacht te trekken van al uw potentiële klanten.

Bij ReclameMaterialen.com hebben we verschillende soorten krijtstoepborden in het assortiment. Zo heeft u de keuze tussen verschillende afmetingen, soorten afwerkingen, kleuren en of het krijtstoepbord verrijdbaar is of niet. Zo is er altijd een juist krijtstoepbord te vinden voor u!

Ruim assortiment stoepborden

Is een krijtstoepbord toch niet helemaal iets voor u? Bij ReclameMaterialen.com zijn we niet voor één gat te vangen! Op onze website zijn namelijk ook een groot aantal stoepborden beschikbaar. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar het verrijdbare waterdichte stoepbord, ideaal voor als u uw stoepbord gemakkelijk wil verplaatsen.

Naast deze verrijdbare stoepborden, hebben wij ook een groot aantal stoepborden in verschillende formaten, bijvoorbeeld:

Een stoepbord van ReclameMaterialen.com is natuurlijk niet compleet zonder accessoires voor stoepborden. Wij voeren meerdere accessoires in ons assortiment, waaronder:

Filter sluiten

Prijs

Kleur

Materiaal

Toepassing

Filter toepassen
Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064