Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Beursverlichting

Beursverlichting

Naast beurswanden en balies hebben wij ook beurswand verlichting. Het is natuurlijk belangrijk uw presentatie optimaal te verlichten om extra goed op te vallen.

Beursverlichting bestellen bij ReclameMaterialen.com

Naast beurswanden en balies hebben wij ook verlichting voor de beurswanden. Het is natuurlijk belangrijk uw presentatie optimaal te belichten om extra goed op te vallen. Wij hebben gekozen voor een langdurige en mooie LED verlichting in ons productassortiment. Deze beurswand verlichting is multifunctioneel en passend voor al onze beurswanden. De verlichting wordt door middel van een connector gemakkelijk en snel op de beurswand geplaatst. De opbouwtijd van onze beurswand verlichting is enkele minuten.

Omdat wij gebruik willen maken van hoogwaardige kwaliteit hebben wij gekozen voor LED verlichting. De kenmerken van LED verlichting zijn de lange levensduur. Deze lampen zijn daarmee effectief en kwalitatief hoogwaardig. Makkelijk herbruikbaar en geven een mooie warme verlichting af. Met onze LED beursverlichting maakt je de presentatie af.