Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Veel van onze stoepborden hebben een tank, die fungeert als de basis van het stoepbord. Een gevuld stoepbord gaat veel langer mee, omdat het stoepbord op een sterk verstevigde basis staat. Daarnaast valt het stoepbord ook niet om wanneer iemand er tegen aan botst. Maar waar vul je een tank van een stoepbord nou eigenlijk mee? In dit artikel geeft ReclameMaterialen.com je drie opties om je stoepbord stevig te laten staan, ook tijdens dagen dat het flink waait!

Verrijdbaar stoepbord waterdicht

Tank vullen met water

De tank vullen met water is de meest eenvoudige oplossing. Zeker wanneer u een tuinslang of een gieter (zonder kop) bij de hand heeft. Het enige wat u hoeft te doen is de dop van de tank los draaien en het water er in gieten. Na het vullen van de tank dient alleen de dop nog teruggeplaatst te worden.

Let echter wel goed op wanneer het begint met vriezen! Wanneer de tank met water is gevuld, kan het zijn dat bij vorst de tank gaat barsten. Natuurlijk verkopen wij voor diverse stoepborden ook losse tanks, maar dat zou erg zonde zijn. Maar al met al is water een prima optie, zolang het niet vriest.

Tank vullen met zand

Wilt u niet afhankelijk zijn van de vorst, dan is het een goed idee om de tank te vullen met zand. Het zand gelijkmatig verdelen over de tank is wat lastiger dan bij water, maar ook zeker een verstandige optie.

Tank vullen met grind

Tenslotte is het ook nog mogelijk om de tank te vullen met grind. Grind verdeeld zichzelf weer wat eenvoudiger dan zand. Wanneer u het stoepbord vaak verplaatst is grind misschien niet de beste optie, omdat dit wat meer lawaai kan maken.

Gebruikt u het stoepbord alleen in de lente en zomermaanden? Dan adviseren wij om het stoepbord eenvoudig te vullen met water. Gebruikt u het stoepbord het hele jaar door? Kies dan voor fijn zand of voor grind.

Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064