Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Aluminium buis

Aluminium buis

Bij ReclameMaterialen.com vindt u een ruim assortiment aluminium buizen in verschillende diameters, voor ieder project. Aluminium buizen zijn een stuk lichter dan stalen buizen, maar zijn nog steeds erg sterk.

Ter vergelijking: waar een stalen buis met een diameter van 21,3 millimeter 1,01 kilogram per meter weegt, weegt een aluminium buis met een diameter van 21 millimeter maar 0,322 kilogram per meter. Dat is dus slechts een derde van het gewicht!

Dunne aluminium buizen zijn vooral geschikt voor projecten zonder veel belasting, zoals bijvoorbeeld een framewerk voor een banner. Met dikkere aluminium buizen Als u echter op zoek bent naar buizen om een steiger mee in elkaar te zetten om zelf op te werken, kunt u beter kijken naar onze selectie stalen buizen.

Wij kunnen uw aluminium buizen op maat leveren

De aluminium buizen die u bij ReclameMaterialen.com besteld, worden altijd op maat gezaagd voor u. De minimale lengte is hierbij 10 centimeter, en de maximale lengte 600 centimeter. Dit wordt ook gereflecteerd in onze prijzen. Deze staan op de website per meter aangegeven, maar u betaalt in feite per centimeter. U hoeft dus zelf geen zaagwerk meer te doen wanneer u uw buizen eenmaal heeft, u kunt direct aan de slag!

Doordat wij de aluminium buis al op maat zagen bespaart u niet alleen tijd, u kunt ook grote partijen bestellen van vooraf bepaalde afmetingen. Wilt u bijvoorbeeld voor een terras een aantal meubelen maken van steigerbuizen en steigerhout, dan kunt u in een keer de juiste buizen in bulk bestellen voor het hele project.

Als u op onze website een account aanmaakt kunt u in uw geschiedenis ook gemakkelijk de buizen die u eerder besteld heeft terugvinden, zonder de maten opnieuw op te hoeven meten. Zo kunt u makkelijk nieuwe buizensets bijbestellen als u bijvoorbeeld extra meubels wilt maken.

Aluminium buizen en koppelstukken

De aluminium buizen die u bij ReclameMaterialen.com kunt vinden, matchen ook bij onze koppelstukken. De diameters van de buizen komen namelijk overeen met de binnenmaten van de koppelstukken. Zo kunt u dus alles voor uw project in één keer bij ons bestellen in de gewenste maten en hoeft u zelf alleen uw samengestelde bouwpakket nog in elkaar te zetten.

De buiskoppelingen van ReclameMaterialen.com zijn ook nog eens beschikbaar in verschillende stijlen. Zo zijn er zowel zwarte buiskoppelingen als zilveren buiskoppelingen, en zijn er ook verschillende soorten buiskoppelingen. We hebben alle vertrouwde koppelingen zoals 90 graden kniestukken, maar ook handige scharnierpennen en scharnierogen en oogdelen.

Afmetingen van de aluminium buizen

Onze aluminium buizen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Hierbij geldt dat een buis met een grotere diameter over het algemeen een sterkere buis is. De maatvoering van de aluminium buizen gaat van 21 millimeter tot 60 millimeter in diameter.

De afmetingen van de aluminium buizen hebben naast invloed op de kracht van de buis ook invloed op de look en feel van het project dat u met de buizen maakt. Met een dikkere buis ziet uw project er vanzelf extra robuust uit, terwijl een dunnere buis juist een elegante uitstraling geeft.

Voor meubels die geen zware last hoeven te dragen wordt er vaak gebruikgemaakt van een aluminium buis met een diameter van 33,7 millimeter. Als uw steigerbuis meubel echter wel een zware last moet kunnen dragen, zoals bij een tafel of een bank, dan wordt vaak gekozen voor een diameter van 42 millimeter.

Koop uw aluminium buis eenvoudig en snel bij ReclameMaterialen.com

Heeft u een keuze gemaakt voor de diameter van uw aluminium buis en alle nodige afmetingen doorgemeten? Dan kunt u uw aluminium buizen gemakkelijk online kopen bij ReclameMaterialen.com. Dankzij onze snelle levering zult u uw project al gauw tot leven kunnen brengen en kunnen genieten van uw industriële constructie.

Wilt u eerst nog wat vragen stellen of heeft u nog andere hulp nodig voor u uw aluminium buis gaat kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.