Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Kliklijsten A1 (59,4 x 84,1 cm)

Kliklijsten A1 (59,4 x 84,1 cm)

Kliklijsten A1 zijn een ideale manier om op een compacte manier u reclame uiting onder de aandacht te brengen. Reclamematerialen.com heeft een uitgebreid assortiment A1 kliklijsten met onder meer beveiligde kliklijsten en kliklijsten met een houten uitstraling. Bent u opzoek naar een kliklijst passend bij u stijl waarin u snel en makkelijk de uw reclame boodschap kunt wisselen dan bent u bij ons aan het goede adres, wij hebben een uitgebreid assortiment kliklijsten A1 van goede kwaliteit met uitstekende prijzen.

Kliklijsten A1 (59,4 x 84,1 cm)

De kliklijst A1 is de meest verkochte kliklijst. Dit komt doordat het formaat alle ruimte biedt aan uw reclameboodschap maar compacter is dan de A0 poster en daarmee op meer plekken kan hangen en wat makkelijker te gebruiken is. Met een A1 kliklijst krijgt uw boodschap de aandacht die hij verdient.

Bij ReclameMaterialen.com vindt u A1 kliklijsten van verschillende soorten, en in verschillende kleuren. Zo is de A1 kliklijst er niet alleen voor wandmontage, maar ook op een standaard, en als informatiekast op poten. U kunt alle kanten op met de A1 kliklijsten van ReclameMaterialen.com. Of u nu een A1 kliklijst zoekt voor een reclame-uiting bij uw ingang, of als een menukaart boven uw bar.

Kliklijst A1 met verschillende formaten randen

Kliklijsten zijn verkrijgbaar met verschillende formaten randen, zo ook de kliklijst van A1 formaat. Bij ReclameMaterialen.com vindt u de A1 kliklijst onder andere met een profiel van 25mm, 30mm en 35mm. De dikte van het profiel is niet alleen visueel, het maakt een kliklijst ook steviger en iets lastiger om open te klikken, waardoor hij ook beter dicht blijft.

Kiest u voor een A1 kliklijst met een profiel dikte van 25mm? Dit is het smalste profiel voor de A1 kliklijst en is daarmee het subtielst. Gaat u voor een kliklijst met een dikkere rand, zoals de A1 kliklijst 35mm of zelfs 46mm? Dit geeft het geheel een robuuste en professionele aanblik. Kunt u niet kiezen? De A1 kliklijst 30mm biedt de uitkomst en ligt er netjes tussenin. Dun genoeg voor subtiliteit, breed genoeg voor een professionele aanblik.

Weet u niet zeker welke maat u wilt gebruiken? Plak dan bijvoorbeeld schilderstape op de muur in de verschillende diktes van onze A1 kliklijsten, om te kunnen zien welke het best pakt op uw gekozen plek.

A1 kliklijst in het zwart

Naast aluminium A1 kliklijsten in het gebruikelijke zilver, hebben we bij ReclameMaterialen.com de A1 kliklijst ook in het zwart. Deze zwarte A1 kliklijst kunt u bijvoorbeeld inzetten als u een industrieel interieur heeft, of juist een strak modern interieur met veel zwart en wit. Daarnaast weet u met een zwarte kliklijst zeker dat hij niet zal vloeken bij andere kleuren, zwart past immers overal bij.

De zwarte A1 kliklijsten van ReclameMaterialen.com zijn net als de zilverkleurige A1 kliklijsten ook gemaakt van duurzaam, sterk, en niet-roestend aluminium. Hierdoor bent u nog steeds verzekerd van een stevige kliklijst die vele wisselingen zal doorstaan.

Nog een voordeel van een zwarte a1 kliklijst is dat het donkere van de rand iedere kleur op de poster in de lijst extra fel zal doen lijken. Gebruikt u bijvoorbeeld veel rood, voor uw sale posters, of roze voor aanbiedingen? Dan zult u zien dat deze kleuren in een zwarte kliklijst nog beter tot hun recht komen dan in een zilverkleurige kliklijst.

Zwarte kliklijsten geven ook meer de illusie van een schilderijlijst. Dit is vooral een voordeel als u er mooie sfeerimpressies in wilt hangen voor bijvoorbeeld de verschillende seizoenen. Met een zwarte A1 kliklijst creëert u de impressie dat er een prachtig kunstwerk aan uw muur hangt, en niet zomaar een poster.

Kies een waterdichte A1 kliklijst

Wilt u uw A1 kliklijst graag buiten hangen, of op een plek waar hij verder nat of vochtig kan worden? Kies dan voor een waterdichte A1 kliklijst. Deze kliklijsten kunt u ook als het regent gewoon blijven gebruiken. En zoals we allemaal weten regent het vaak genoeg! Uw reclame blijft leesbaar en goed zichtbaar voor passanten met een waterdichte A1 kliklijst.

U kunt de waterdichte kliklijsten zo inzetten voor bijvoorbeeld een poster met uw menu tegen de gevel van uw gebouw, of om de laatste acties aan te geven. Ook kunt u hem in uw binnentuin hangen met bijvoorbeeld een mooie sfeerimpressie foto, of een zelfgemaakte tuinposter met uw producten in beeld.

Met waterdichte A1 kliklijsten bent u niet meer afhankelijk van een droge plek of het wisselvallige Nederlandse weer. Bij uw bestelling van een waterdichte A1 kliklijst krijgt u tevens een speciaal waterdicht transparant kunststof inlegvel. Raakt dit vel ooit beschadigd of lek? Dan kunt u deze speciale waterdichte inlegvellen gemakkelijk nabestellen via ReclameMaterialen.com.

Koop uw kliklijst A1 bij ReclameMaterialen.com

Heeft u de keuze gemaakt voor een mooie A0 kliklijst? Dan bestelt u deze gemakkelijk en snel online bij ReclameMaterialen.com. Zodra u de A1 kliklijst heeft besteld gaan we voor u aan de slag, zodat we deze zo snel mogelijk voor u kunnen leveren.

Heeft u nog vragen voordat u een A1 kliklijst wilt kopen?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag met vragen over bijvoorbeeld de levertijd, de montage, en het gebruik van onze A1 kliklijsten.