Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Steigerbuizen

Steigerbuizen

ReclameMaterialen.com heeft een uitgebreid assortiment steigerbuizen. Wij leveren zowel aluminium buizen als stalen buizen op maat. De steigerbuizen zijn te koop in diverse diameters en elke gewenste lengte tot zes meter is mogelijk. Uw steigerbuis zagen wij gratis op maat zonder verborgen kosten. Door de steigerbuizen te combineren met onze buiskoppelingen, biedt dit u de mogelijkheid om beurspresentaties, spandoekframes of zelfs meubels op maat te maken. Heeft u vragen of advies nodig, neem dan contact met ons op.

Aluminium buis 21 x 2mm

Aluminium buis 21 x 2,0 mm

€3,70 per meter

excl. BTW

Aluminium buis 26,9 x 2,5 mm

Aluminium buis 26,9 x 2,5 mm

€5,89 per meter

excl. BTW

Aluminium buis 33,7 x 3,0 mm

Aluminium buis 33,7 x 3,0 mm

€8,83 per meter

excl. BTW

Aluminium buis 42,0 x 2,0 mm

Aluminium buis 42,0 x 2,0 mm

€7,70 per meter

excl. BTW

Aluminium buis 42,0 x 3,0 mm

Aluminium buis 42,0 x 3,0 mm

€11,35 per meter

excl. BTW

Aluminium buis 48,0 x 2,0 mm

Aluminium buis 48,0 x 2,0 mm

€8,95 per meter

excl. BTW

Aluminium buis 48,0 x 3,0 mm

Aluminium buis 48,0 x 3,0 mm

€12,89 per meter

excl. BTW

Aluminium buis 60,0 x 3,0 mm

Aluminium buis 60,0 x 3,0 mm

€15,50 per meter

excl. BTW

Aluminium zwarte buis 26,9 x 2,5 mm

€8,89 per meter

excl. BTW

Aluminium zwarte buis 33,7 x 3 mm

€12,25 per meter

excl. BTW

Aluminium zwarte buis 42 x 3 mm

€15,19 per meter

excl. BTW

Aluminium zwarte buis 48 x 3 mm

€17,29 per meter

excl. BTW

Stalen buis rond 21,3 x 2,00 mm

Stalen buis rond 21,3 x 2,00 mm

€3,90 per meter

excl. BTW

Stalen buis rond 26,9 x 2,35 mm

Stalen buis rond 26,9 x 2,30 mm

€4,99 per meter

excl. BTW

Stalen buis rond 33,7 x 2,60 mm

Stalen buis rond 33,7 x 2,60 mm

€7,15 per meter

excl. BTW

Stalen buis rond 42,4 x 2,60 mm

Stalen buis rond 42,4 x 2,60 mm

€9,25 per meter

excl. BTW

Stalen buis rond 48,3 x 3,25 mm

Stalen buis rond 48,3 x 3,25 mm

€11,55 per meter

excl. BTW

Stalen buis rond 60,3 x 3,65 mm

Stalen buis rond 60,3 x 3,65 mm

€17,80 per meter

excl. BTW

Zwarte steigerbuis 21,3 x 2mm

Stalen zwarte steigerbuis 21,3 x 2mm

€7,70 per meter

excl. BTW

Zwarte steigerbuis 26,9 x 2,35mm

Stalen zwarte steigerbuis 26,9 x 2,35mm

€8,25 per meter

excl. BTW

Zwarte steigerbuis 33,7 x 2,65mm

Stalen zwarte steigerbuis 33,7 x 2,65mm

€11,65 per meter

excl. BTW

Zwarte steigerbuis 42,4 x 2,65mm

Stalen zwarte steigerbuis 42,4 x 2,65mm

€14,45 per meter

excl. BTW

Zwarte steigerbuis 48,3 x 2,90mm

Stalen zwarte steigerbuis 48,3 x 2,90mm

€16,55 per meter

excl. BTW

Stalen Kokerprofiel 25,0 mm

Stalen Kokerprofiel 25,0 mm

€6,85 per meter

excl. BTW

Stalen Kokerprofiel 40,0 mm

Stalen Kokerprofiel 40,0 mm

€11,75 per meter

excl. BTW

Stalen zwarte koker 25 x 25 – 2 mm

€10,59 per meter

excl. BTW

Meer informatie over de steigerbuis

Het gebruiken van een steigerbuis, ook wel genoemd als steigerpijp, wordt steeds populairder bij het bouwen van meubels, kledingrekken, tuininrichting en kantoorinrichting. Het materiaal en de uitstraling van de steigerbuis geven een industriële look aan iedere inrichting.

Met de vele formaten steigerbuizen en de verschillende steigerbuiskoppelingen die u bij ReclameMaterialen.com kunt vinden, kunt u alle kanten op met uw meubelontwerp. Zie onze verschillende steigerpijpen en steigerbuis onderdelen gemakkelijk online en laat u inspireren voor uw nieuwe ontwerp!

Nog niet overtuigd? Hieronder zetten we de belangrijkste redenen om te kiezen voor een steigerbuis constructie voor u op een rij.

Steigerbuizen verkrijgbaar in twee kleuren

Past de originele zilveren kleur van de steigerbuis niet helemaal bij uw interieur of geeft u een voorkeur aan zwart? Dan bent u bij ReclameMaterialen.com aan het juiste adres. Naast het ruime aanbod aan de gewone zilveren steigerbuizen, bieden wij ook steigerbuizen in het zwart aan. Zo kunt u met een zwarte steigerbuis al uw projecten naar wens maken. Let er hierbij wel op dat de zwarte steigerbuizen alleen geschikt zijn voor binnengebruik.

Steigerbuizen in meerdere uitvoeringen

Bij steigerbuizen of steigerpijpen denkt u waarschijnlijk meteen aan de ronde steigerbuizen, maar bij ReclameMaterialen.com hebben we ook vierkante steigerbuizen te koop! Deze bieden een nog unieker design, en geven uw project een stoere, industriële look. De vierkante steigerbuizen bieden wij in verschillende formaten, namelijk 25mm en 40mm.

Steigerbuizen voor binnen en buitengebruik

Een van de voornaamste voordelen van steigerbuizen is hun duurzaamheid, vooral in diverse weersomstandigheden. Of het nu gaat om een tuinoverkapping of tuinmeubilair, steigerbuizen zijn bestand tegen regen, hagel, wind en vorst. Dit geldt met name voor stalen en aluminium steigerbuizen, die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten gebruik. De zwarte varianten van steigerbuizen zijn echter alleen geschikt voor binnen.

Steigerbuizen leverbaar in verschillende diameters en afmetingen

Bij ReclameMaterialen.com vindt u verschillende afmetingen van steigerbuizen. Zo hebben wij steigerbuizen verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • Steigerbuizen 21mm
  • Steigerbuizen 26,9mm
  • Steigerbuizen 33,7mm
  • Steigerbuizen 42mm
  • Steigerbuizen 48mm
  • Steigerbuizen 60mm

Naast dat de afmeting van een steigerbuis invloed heeft op het uiterlijk van uw project en hoe robuust het er uit ziet, heeft het formaat ook invloed op de draagkracht van de steigerbuis. Als u een meubelstuk of structuur wilt maken die meer gewicht moet kunnen dragen, bijvoorbeeld een bank of overkapping, kunt u beter gaan voor een steigerbuis van een grotere diameter.

De steigerbuizen en steigerbuis koppelingen hebben dezelfde maataanduiding. Bij een buis is de diameter de buitenmaat van de buis, en bij een buiskoppelingen is het de binnenmaat van de koppelstukken. Een buis met diameter 48mm past dus in een koppelstuk met diameter 48mm.

Specifieke afmetingen nodig? Wij kunnen uw steigerbuizen ook op maat leveren

Bij ons bent u aan het juiste adres als u specifieke afmetingen nodig heeft voor uw project. Of het nu gaat om een uniek meubelstuk of een aangepast kledingrek, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Onze steigerbuizen op maat bieden niet alleen de perfecte pasvorm, maar ook de garantie van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Bij het op maat zagen van de steigerbuis, en met de buiskoppelingen erbij heeft u alleen nog een inbussleutel nodig om aan de slag te gaan!

Verschillende toepassingen van steigerbuizen

Steigerbuizen bieden een veelzijdige oplossing voor zowel particuliere als zakelijke behoeften. Van het creëren van stellingkasten in winkels of magazijnen, tot het zelf maken van meubels voor zowel binnen als buiten, steigerbuizen zijn een betrouwbare keuze. De diversiteit aan toepassingen maakt steigerbuizen aantrekkelijk voor allerlei projecten.

Steigerbuizen toegepast in meubels

Steigerbuizen bieden niet alleen een stevige constructie, maar creëren ook een industriële uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor het maken van verschillende meubels. Denk bijvoorbeeld aan een steigerbuizen tv-meubel of aan een robuuste salontafel. Door de combinatie van steigerbuizen met materialen zoals hout of glas ontstaat een unieke stijl die zowel binnen als buiten kan worden toegepast. Het gebruik van steigerbuizen in meubels geeft een robuust karakter aan het interieur en biedt tevens duurzaamheid en stabiliteit.

Steigerbuizen als kledingrek of in de kledingkast

Vaak gebruikt in zowel slaapkamers als kledingwinkels, bieden steigerbuizen niet alleen functionaliteit maar ook een stijlvolle oplossing voor de opslag van kleding. Een steigerbuizen kledingrek biedt voldoende ruimte voor het ophangen van kledingstukken en accessoires en zorgt hierbij voor voldoende stabiliteit.

Steigerbuizen als schoenenrek

Een steigerbuizen schoenenrek is een trendy, maar ook praktische toevoeging aan elke hal of kledingkamer. Met steigerbuizen kunnen schoenenrekken worden ontworpen die voldoende ruimte bieden voor het opbergen en organiseren van schoenen, terwijl ze tegelijkertijd een moderne uitstraling geven aan de ruimte.

Steigerbuizen als kapstok

Steigerbuizen lenen zich uitstekend voor het creëren van robuuste en stijlvolle kapstokken voor zowel thuisgebruik als in commerciële ruimtes. Maak hierbij gebruik van onze steigerbuizen haken. Deze haakt u gemakkelijk op de steigerbuis, en haalt deze er ook net zo gemakkelijk weer af. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel haken u wilt gebruiken voor uw kapstok, en dit later naar believen aanpassen.

Steigerbuizen als trapleuning

Een steigerbuizen trapleuning wordt vaak gebruikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Door hun stevigheid en industriële uitstraling zijn steigerbuizen een populaire keuze voor het creëren van functionele trapleuningen die zowel de veiligheid als het design van een trap verbeteren.

Steigerbuizen online kopen doet u bij ReclameMaterialen.com

Bij ReclameMaterialen.com koopt u gemakkelijk uw steigerbuizen online. U kunt uw steigerbuis op maat bestellen, zodat u direct aan de slag kunt met uw project. Dankzij de snelle levering hoeft u niet lang te wachten na het kopen van uw steigerbuis om uw ontwerpen werkelijkheid te maken!

Veelgestelde vragen over steigerbuizen

U heeft er voor gekozen om uw constructie te maken met steigerbuis. Nu vraagt u zich wellicht af wat voor een diameter u moet gebruiken, en welk materiaal u het beste kunt gebruiken. Hieronder behandelen wij een paar van de meest gestelde vragen over het kopen van steigerbuizen.

Moet ik een eigen bedrijf hebben als ik bij jullie een steigerbuis of andere producten wil kopen?

Heeft u een eigen bedrijf nodig als u bij ReclameMaterialen.com steigerbuizen wilt kopen? Nee, dat is niet nodig. We bieden steigerbuizen aan aan zowel particulieren als bedrijven. Ook voor onze andere producten geldt dat u geen eigen bedrijf nodig heeft om een aankoop te doen.

Wat is het verschil tussen een aluminium steigerbuis en een stalen steigerbuis?

Wat is het verschil tussen een aluminium steigerbuis en een stalen steigerbuis? Aluminium is als materiaal veel lichter dan staal, daarom worden alumminum steigerbuizen vaak ingezet in de reclamewereld voor bijvoorbeeld spandoekframes en beurs constructies. Stalen steigerbuizen worden dankzij hun grotere draagkracht en stabiliteit veel ingezet in steigerbouw. Daarnaast worden stalen steigerbuizen ook veel ingezet bij kledingrekken omdat haken makkelijker over het staal glijden dan over aluminium. Aluminium wordt daarentegen weer veel gebruikt in meubelconstructies.

Hoe sterk is een steigerbuis?

Er zijn veel factoren die invloed hebben op de draagkracht van een steigerbuis, daarom is er geen eenduidig antwoord op de vraag hoe sterk een steigerbuis is. Hierbij moet u denken aan het materiaal van de steigerbuis, is deze van staal of aluminium, maar ook aan de diameter van de buis. Steigerbuizen met een grotere diameter hebben een grotere draagkracht.

Ook de lengte van een ononderbroken buis heeft invloed op de draagkracht. Aluminium buigt op een lange lengte bijvoorbeeld meer door dan staal als er kracht op gezet wordt. Daarom raden we aan om de tussenruimte tussen twee staanders of wandbeugels maximaal 150cm te laten zijn.

Zitten er al inbusbouten in de koppelingen?

De koppelingen die wij verkopen worden allemaal geleverd met de inbusbouten er reeds in. Als u bij ReclameMaterialen.com uw steigerbuizen en steigerbuis koppelingen op maat besteld hoeft u verder alleen nog voor een inbussleutel te zorgen.

Is de buis diameter de binnen- of de buitenmaat?

De steigerbuizen en steigerbuis koppelingen hebben dezelfde maataanduiding. Bij een buis is de diameter de buitenmaat van de buis, en bij een buiskoppeling is het de binnenmaat van het koppelstuk. Een buis met diameter 48mm past dus in een koppelstuk met diameter 48mm.

Hoe verwijder ik tekst van een steigerbuis?

Heeft u uw steigerbuizen ontvangen en is er tijdens productie wat tekst op een buis geprint? Dit is geen probleem. U verwijdert gemakkelijk de tekst van de steigerbuizen met wat thinner en een doek, en de buis is weer als nieuw.

Is een steigerbuis weerbestendig?

Steigerbuis is een zeer weerbestendig materiaal. U kunt er dus gerust een pergola of tuinoverkapping mee maken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade door regen, hagel, wind, of vorst. Ook tuinmeubelen van steigerbuis kunt u gewoon buiten laten staan.
Dit geldt echter alleen voor de stalen en aluminium steigerbuizen. De zwarte steigerbuizen zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.