Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Beurswanden

Beurswanden

Bij Reclamematerialen.com zijn wij experts op het gebied van beurswanden. Dankzij ons uitgebreide assortiment hebben wij altijd de oplossing in huis. Bekijk hieronder al ons aanbod.

Bedruk uw beurswand voor beurzen en evenementen

Via Reclamematerialen.com zijn verschillende goedkope beurswanden te bestellen. Het is mogelijk om uw eigen ontwerp te laten bedrukken op de beurswand om in het middelpunt van de belangstelling te staan bij beurzen evenementen. Wij hebben onze beurswanden ingedeeld in 2 hoofdcategorieën, namelijk traditionele en moderne beurswanden.

De traditionele beurswanden kenmerken zich vooral door de traditionele vormen, zoals recht of licht gebogen. De moderne beurswanden kenmerken zich vooral door de moderne vormen, zoals een vlag of een golf.

De beurswanden zijn zowel enkel- als dubbelzijdig te bestellen. Dit is wel afhankelijk van welk model beurswand u neemt. De print is hierdoor multifunctioneel.

Onze modulaire beurswanden met rits

Beurswanden zijn in vele maten, soorten en materialen verkrijgbaar. Ons assortiment bestaat vooral uit beurswanden met een rits, het zogenaamde “zippit” systeem.

Het “zippit” systeem bestaat uit een lichtgewicht aluminium frame van buizen dat makkelijk in elkaar te klikken is. Over het frame wordt een doek gespannen die erg makkelijk dicht te ritsen valt met een blinde rits. Dit is ook de reden waarom het systeem “zippit” wordt genoemd. Een ander groot voordeel aan dit systeem is dat het eenvoudig en snel op te bouwen is. Uw beurswand of counter is helemaal opgezet binnen 5 minuten!

Het transport is ook erg makkelijk door de meegeleverde koffers of tassen en het lage gewicht van de beurswand met rits.

In ons assortiment beurswanden met rits hebben we de volgende soorten:

Gebogen beurswanden

In ons assortiment hebben wij verschillende gebogen beurswanden, zowel traditionele als moderne beurswanden.

Ronde beurswanden

Creëer perfecte zichtbaarheid voor uw merk of dienst door gebruik te maken van de ronde beurswanden van Reclamematerialen.nl. Zo kan uw klant in een oogopslag de informatie zien en wordt uw bedrijf op de meest optimale manier gepresenteerd.

Rechte beurswanden

Om ervoor te zorgen dat uw stand de beste uitstraling krijgt kunt u kiezen voor de rechte beurswanden van Reclamematerialen.com Optimaliseer de presentatie van uw bedrijf, geef een goede eerste indruk en haal zo de beste resultaten binnen!

Onze beurswand doeken zijn los te bestellen

De beurswand doeken van Reclamematerialen.nl zijn los te bestellen. Zo kunt u voor elke gelegenheid de juiste doek uitkiezen of kunt u regelmatig afwisselen in de presentatie van uw bedrijf. Onze beurswand doeken zorgen ervoor dat u een perfecte eerste indruk kunt geven!

Als u graag meerdere beurswand doeken wilt dan is dat geen enkel probleem! Bij Reclamematerialen.com zijn de beurswand doeken apart te bestellen. Daarnaast zijn de doeken ook nog eens wasbaar.

Val extra goed op met de beurswand verlichting

Om extra goed op te vallen hebben wij bij Reclamematerialen.com ook beurswand verlichting. Om hoogwaardige kwaliteit te waarborgen hebben wij gekozen om gebruik te maken van ledverlichting.

De beurswand verlichting is beschikbaar voor alle beurswanden. Doormiddel van een connector wordt de verlichting makkelijk en snel op de beurswand geplaatst. Dit neemt enkele minuten in beslag.

Het belangrijkste kenmerk van ledlampen is de lange levensduur van de verlichting. Dit zorgt ervoor dat de lampen van hoogwaardige kwaliteit zijn en effectief. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk herbruikbaar en geven een mooie verlichting af. Dit is de finishing touch van uw beurswand.

Koop nu uw beurswand bij Reclamematerialen.com

Al onze beurswanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten met bijpassende accessoires zoals verlichting en counters. Koop nu uw beurswand bij Reclamematerialen.com. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen en krijgt u advies op maat.