Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Stoepbord

Stoepborden

Stoepborden zijn een effectieve en goedkope manier om op allerlei plaatsen reclame-uitingen te tonen. ReclameMaterialen.com heeft een breed assortiment aan stoepborden, stoepborden met krijt en krijtborden tegen de scherpste prijzen. Wij kunnen onze stoepborden leveren in kleine en grote oplagen en in diverse varianten.

Prijs

Kleur

Maat

  • Show value(s)

Afmeting

  • Show value(s)

Verrijdbaar

Filter

Stoepbord selectie tips

Bij het kiezen van een stoepbord, is het belangrijk om te weten waar u allemaal rekening mee moet houden. Het is belangrijk om u zelf de volgende vragen te stellen bij het selecteren van het juiste stoepbord:

  • Hoe vaak wisselt de reclameboodschap van uw stoepbord?
  • Komt het stoepbord binnen of buiten te staan?
  • Hoe veel ruimte heeft u nodig op het stoepbord voor uw reclameboodschap?
  • Komt u stoepbord in aanraking met wind en regen?
  • Moet uw reclameboodschap in het stoepbord worden beschermd tegen diefstal?
  • Moet het design van het stoepbord een bepaalde uitstraling hebben?

Bij productomschrijving van de verschillende stoepborden binnen onze webshop is aangegeven hoe het voldoet aan de bovenstaande vragen. Is het bijvoorbeeld waterdicht, windbestendig of is het stoepbord afsluitbaar.

Keuze maken in het type stoepbord

Tegenwoordig is het een grote uitdaging om uw potentiële klanten uw winkel of restaurant binnen te krijgen. Steeds meer collega’s liggen op de loer met mooie reclame-uitingen op straat. Met een stoepbord van ReclameMaterialen.com trekt ú de aandacht van de potentiële klanten.

ReclameMaterialen.com heeft gekozen voor een diversiteit aan stoepborden van hoogwaardige kwaliteit met een uitgebreide prijsrange. Zo hebben wij verrijdbare waterdichte stoepborden en niet-verrijdbare waterdichte stoepborden, maar ook beschrijfbare sandwich borden en krijtborden. Zoals u kunt zien, hebben wij een uitgebreide keuze om een passend stoepbord te vinden. Al onze stoepborden zijn dubbelzijdig en, indien van toepassing, voorzien van schutvellen.

Alle hierboven genoemde soorten stoepborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, bijvoorbeeld:

Een stoepbord van ReclameMaterialen.com is natuurlijk niet compleet zonder accessoires voor stoepborden. Wij voeren meerdere accessoires in ons assortiment, waaronder:

Hieronder treft u in één oogopslag de kenmerken aan van de verschillende stoepborden.

Basis stoepbord
Een eenvoudig en stevig aluminium stoepbord. Leverbaar in diverse formaten en voorzien van een kliklijst om de posters eenvoudig te wisselen. Een prima stoepbord voor een mooie prijs.

Stoepborden op watervoet.
Onze stoepborden op watervoet zijn leverbaar in diverse varianten zoals; een oranje variant en een waterdichte variant. Door de watervoet met wieltje is dit stoepbord makkelijk te verrijden en dus eenvoudig te verplaatsen.

Stoepborden op statief
Een stoepbord op statief is weerbestendig door de sterke veren in het statief. Dit stoepbord is leverbaar in een waterdichte en extra luxe variant voor een moderne en strakke uitstraling.

Filter sluiten

Prijs

Kleur

Maat

Afmeting

  • Show value(s)

Verrijdbaar

Filter toepassen
Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064