Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Bewegwijzering

Bewegwijzering

Met de bewegwijzering voor binnen van ReclameMaterialen.com kunnen uw bezoekers en medewerkers de juiste locatie vinden. Daarnaast geeft bewegwijzering uw pand een professionele uitstraling. In ons uitgebreide assortiment indoorsigning treft u onder meer parkeerborden en informatieborden aan.

Bewegwijzering selectie tips

Om een duidelijke routing in uw pand weer te geven is het van belang visueel te communiceren met uw medewerkers, leveranciers en klanten. Om dit te doen kunt u kiezen voor een type bewegwijzering dat u doorvoert in uw hele pand. Om eenheid en structuur te kiezen in de indoorsigning of bewegwijzering advieseren wij een model te kiezen dat meerdere modellen heeft zodat u voor elke situatie een passend model heeft. Zo kunt u om de looproute aan te geven gebruik maken van een hangend model boven de gangpaden terwijl u voor het aangeven van toiletten, kamers van medewerkers misschien voor een model kiest dat u recht op de muur monteert of juist een model dat u haaks op de muur monteert. Daarnaast kunt u voor de receptie of een ontvangst balie kiezen voor een speciaal balie model, dit kan ook gebruikt worden als mededeling wanneer uw medewerker even niet op zijn plaats is. Zo ziet u, bewegwijzering biedt veel mogelijkheden om uw pand een bepaalde routing en uitstraling te geven.

Mocht u meer advies willen dan staan onze medewerkers u graag te woord. Ook kunt u bij elk product de formaten, afmetingen en mogelijkheden bekijken.

Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064