Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Textielbanners

Textielbanners

De textielbanners van Reclamematerialen.com zijn ideaal om uw winkel of beurs mee aan te kleden. Ze zijn lichtgewicht en worden professioneel bedrukt waardoor de uitstraling van uw bedrijf goed naar voren komt. Met deze banners wordt het bedrijf of assortiment vakkundig gepresenteerd en onder de aandacht gebracht.

Onze verschillende textielbanners

Wij hebben diverse soorten textielbanners in ons assortiment zodat er voor elke situatie een gepaste optie is. Wij hebben de volgende soorten banners: slimbanners, economy banners en deluxe banners. Bekijk de opties hieronder om te ontdekken welke textielbanner het meest geschikt is voor uw doeleinden.

Slimbanner

De slimbanner is de nieuwste toevoeging binnen ons Zippit banner assortiment. Deze unieke banner heeft de afmetingen van een rolbanner en is eenvoudig in gebruik door het ritssysteem van de Zippit collectie. De banner heeft een aluminium frame welke u eenvoudig in elkaar kunt klikken en daarna is het een kwestie van het doek eroverheen schuiven. Dit alles kost u nog geen 5 minuten!

Dit zorgt ervoor dat de banner makkelijk inzetbaar en multifunctioneel is. Het voordeel van deze banner is dat hij zowel dubbelzijdig als enkelzijdig bedrukt kan worden. De slimbanner heeft een afmeting van 85×200 cm en is voorzien van 2 stalen voeten die zorgen dat de banner stevig staat.

Banner economy

In ons assortiment hebben wij ook banners die herbruikbaar zijn, ook wel de economy banners genoemd. Het voordeel van deze banners is dat ze herbruikbaar zijn en daardoor een lange levensduur hebben. Deze banner is eenvoudig op te zetten en lichtgewicht, daardoor is hij zeer makkelijk in gebruik. Door het strakke design van de economy banner straalt deze altijd professionaliteit uit en is het dé ideale manier om uw presentatie uit te breiden. De banner kan zowel enkel als dubbelzijdig bedruk worden.

Banner deluxe

Onze rolbanner Deluxe is de meest luxe variant in het assortiment. Deze banner wordt standaard geleverd met een stevige cassette zonder uitschuifbare voeten, daardoor wordt de banner een echte eyecatcher bij uw evenement. De rolbanner wordt standaard op Airtex geprint wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van de print optimaal is en lang meegaat. De banner Deluxe komt ideaal tot zijn recht in showrooms, op beurzen en evenementen of in kantoorgebouwen. De Rolbanner deluxe is leverbaar in 3 breedtes namelijk 85 cm, 100 cm of zelfs extra breed 120 cm. De hoogte van de banner is altijd 200 cm.

Prints apart verkrijgbaar

Bij Reclamematerialen.com kunt u prints voor de banners los bestellen! Op deze manier kunt u uw banner makkelijk aanpassen voor verschillende doeleinden. Zo heeft u altijd de juiste beschikbaar of kunt u de banners eventueel afwisselen.

Verlicht uw textielbanner

Om uw textiel banner nog meer op te laten vallen kunt u ervoor kiezen om uw banner uit te lichten met onze bijpassende hallogeen verlichting. Het optimaal verlichten van de banner zorgt ervoor dat deze extra goed opvalt. In ons assortiment bieden wij mooie ledverlichting aan die langdurig meegaat. Het voordeel van onze ledverlichting is dat deze multifunctioneel is en door middel van een connector eenvoudig en snel op de textielbanner kan worden geplaatst. Het plaatsen van de ledverlichting op de banners kost u slechts enkele minuten. Wij hebben gekozen voor het gebruik van ledverlichting omdat deze lampen kwalitatief hoogwaardig zijn en een lange levensduur hebben. De verlichting van deze lampen heeft een warme kleur en maakt uw presentatie zeker af.

Koop nu uw textielbanner bij Reclamamaterialen.com

Een textielbanner is een goede manier om uw bedrijf goed te presenteren. De textielbanners van Reclamematerialen.com bieden veel mogelijkheden waardoor deze multifunctioneel kunnen worden ingezet voor diverse doeleinden. Hierbij kunt u denken aan beurzen, congressen of andere evenementen. Koop nu de textielbanners van Reclamematerialen.nl om zeker te zijn van een professionele uitstraling!