Folderrekken

Op welke manier u uw bedrijf ook wilt profileren, bij ReclameMaterialen.com weet u dat het goed zit. Altijd optimale service van experts die met u meedenken, tegen prijzen waar u het nauwelijks om hoeft te laten. Dat geldt voor onze collectie folderrekken net zo sterk als voor al onze andere reclame en display artikelen. Voor elke folder, brochure, catalogus, of flyer reclamebehoefte hebben wij de perfect passende oplossing in huis. ReclameMaterialen.com durft u niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie te geven.

 

De beste toepassingen voor folderrekken

Als u uw met zorg uitgevoerde drukwerk optimaal voor de dag wilt laten komen, dan biedt het juiste folderrek een mooie en praktische oplossing. Daarbij is het slim om even na te denken over het type folderrek dat het beste past bij uw reclame-uiting. ReclameMaterialen.com biedt rekken in vele vormen en maten, die geschikt zijn voor brochures en flyers in A4 of A5 formaat. Daarnaast bieden we specifieke ontwerpen voor digitale folders die u bijvoorbeeld met een iPad wilt tonen. Veel van onze modellen zijn uit stevig staal vervaardigd, met een chique poedercoating voor extra uitstraling en bescherming tegen stoten of krassen. Waar een folderrek met een neutrale kleur alle aandacht op uw folder vestigt, kan een rek met opvallende kleuren juist de aandacht van een voorbijganger op uw brochures vestigen. Bedenk daarom goed in welke omgeving en op welke plaats u uw folders tentoon wilt stellen.

Bepaal de perfecte plek voor uw folderrek

Strategisch plaatsen is een cruciaal onderdeel van elk gebruik van uw folderrek. ReclameMaterialen.com adviseert u hier graag in. We hebben bijvoorbeeld folderrekken waarbij alle flyers aan dezelfde kant zichtbaar zijn, maar ook ontwerpen die juist aan twee of aan vier zijden ruimte voor folders bieden. Is uw beoogde ruimte geschikt voor plaatsing van uw folderrek middenin het vertrek, of is een positie bij de entree of bij uw receptiebalie een betere keuze? Daarnaast leveren we ook speciale uitklapbare folderrekken in handige draagkoffers, die uitermate geschikt zijn bij gebruik op beurzen, evenementen en presentaties op locatie.

 

Folderrek video

 

Uw folderrek buiten plaatsen?

Bij ReclameMaterialen.com vindt u een keur aan reclame displays die zeer geschikt zijn voor buitengebruik. Voor onze folderrekken raden we in het algemeen af om ze buiten in te zetten. Hoewel veel van onze gepoedercoate rekken bestand zijn tegen de regen en wind, zijn de folders die u erin wilt uitstallen dat niet. We adviseren u om voor uw outdoor reclamecampagnes gebruik te maken van onze andere materialen, zoals bijvoorbeeld onze speciaal ontworpen stoepborden.