Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Folderrekken

Folderrekken

Op welke manier u uw bedrijf ook wilt profileren, bij ReclameMaterialen.com weet u dat het goed zit. Altijd optimale service van experts die met u meedenken, tegen prijzen waar u het nauwelijks om hoeft te laten. Dat geldt voor onze collectie folderrekken net zo sterk als voor al onze andere reclame en display artikelen. Voor elke folder, brochure, catalogus, of flyer reclamebehoefte hebben wij de perfect passende oplossing in huis.

Prijs

Maat folderbak

  • Show value(s)

Aantal bakken

  • Show value(s)
Filter

Folderrekken

Wilt u uw publiek niet alleen informeren, maar wilt u uw publiek ook letterlijk iets meegeven? Dan zijn flyers hiervoor een perfecte oplossing. Ze trekken de aandacht, zijn informatief en bieden uw klant ook nog eens de mogelijkheid om de informatie op een later moment rustig na te lezen. Wanneer u reclame wilt maken of informatie wilt delen met behulp van folders wilt u natuurlijk wel dat deze praktisch en stijlvol opgeborgen kunnen worden. Onze folderrekken zijn hiervoor uitermate geschikt. Voor iedere folder, brochure, catalogus of flyer hebben wij een passend folderrek in het assortiment. Tussen onze vele soorten, maten, stijlen en kleuren folderrekken vindt u ongetwijfeld een folderrek dat bij uw folders past.

Het juiste folderrek

Voordat u een folderrek aanschaft, is het belangrijk om over een aantal zaken na te denken. Een van de belangrijkste vragen die u uzelf moet stellen, is waar u het folderrek wilt gaan gebruiken. Waarschijnlijk zult u een folderrek – in tegenstelling tot een stoepbord of krijtbord – niet snel buiten gaan gebruiken, omdat de meeste folders niet weersbestendig zijn. Binnen zijn er echter ook talloze mogelijkheden. Plaatst u het folderrek middenin een ruimte of juist aan de zijkant? Kan het folderrek voor langere tijd op een plaats blijven staan of wilt u het rek ook eenvoudig kunnen opruimen? Dit zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden. Gelukkig vindt u bij ReclameMaterialen.com een veelvoud aan folderrekken, waaronder:

Inklapbare folderrekken
Het grote voordeel van inklapbare folderrekken is natuurlijk dat u deze eenvoudig kunt opbergen. U ruimt ze snel en gemakkelijk op en ze nemen niet veel ruimte in. Ze zijn dan ook ideale beurs folderrekken. U bouwt ze namelijk snel op, maar haalt ze ook net zo snel weer uit elkaar, waarna u ze snel en eenvoudig kunt opbergen. Na een lange dag op de beurs is dat natuurlijk wel zo prettig!

Staande folderrekken
Mag uw publiek uw flyers, brochures of folders echt niet over het hoofd zien? Met onze staande folderrekken is dit vrijwel onmogelijk. Ook deze folderrekken zijn er voor zowel A4 als A5 flyers en zijn er in verschillende designs. Zoekt u bijvoorbeeld een folderrek dat u middenin uw zaak kunt zetten en dat van alle kanten benaderbaar moet zijn? Dan kunt u kiezen voor een folderrek waarbij u uw folders aan meerdere kanten kwijt kunt. Wilt u juist een folderrek dat u tegen een muur kunt plaatsen? Dan is een folderrek met opbergruimte aan één zijde misschien beter geschikt voor u. Welk folderrek u ook zoekt, bij ReclameMaterialen.com vindt u het gewenste rek.

Folderrek kopen
Bent u overtuigd en wilt u een folderrek kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze folderrekken zijn van goede kwaliteit, zijn scherp geprijsd en worden snel door ons geleverd. Wilt u meer informatie of wilt u advies op maat, zodat u zeker weet dat u het juiste folderrek aanschaft? Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen informeren en adviseren.

Filter sluiten

Sorteer op formaat

Prijs

Maat folderbak

  • Show value(s)

Aantal bakken

  • Show value(s)
Filter toepassen
Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064