Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Buiskoppelingen

Buiskoppelingen

Hierboven ziet u ons uitgebreide assortiment buiskoppelingen. Wij bieden een totaal assortiment buiskoppelingen aan voor elke oplossing. Buiskoppelingen zijn te gebruiken voor alle toepassingen zoals spandoek frames, beurs stands , reclame uitingen, rekken, winkelinterieurs en kantoorinrichting. U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt onze buiskoppelingen gebruiken. Door het gebruik van buiskoppelingen kunt u een robuuste uitstraling realiseren.

Buiskoppelingen voor reclameframes

Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van standaard reclameframes. Doordat wij deze op maat maken, beschikken wij ook over alle benodigde materialen en steigerpijp koppelingen. Van kruiskoppelingen en buizen tot kniekoppelingen of voetplaten, en er is altijd wel een afmeting naar wens te vinden.

Waarom zou u voor onze buiskoppelingen kiezen? Wij hebben een totaal assortiment in alle verschillende buitendiameters van steigerpijpen. Onze buiskoppelingen zijn eenvoudig te bevestigen door de koppeling over de buis heen te schuiven en deze vast te draaien met een inbusbout. De buiskoppelingen worden geleverd met inbusbouten maar deze zijn ook los na te bestellen.

Indien u advies wenst over de benodigde buiskoppelingen staan onze medewerkers u graag te woord.

Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064