Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Kliklijsten A3 (29,7 x 42 cm)

Kliklijsten A3 (29,7 x 42 cm)

Wilt u uw relatief grote informatieposter of reclame regelmatig verwisselen? Dan is een kliklijst in A3 formaat uitstekend geschikt. Deze kliklijst is 29,7 cm x 42 cm en is hierdoor uitstekend geschikt voor zowel reclame-uitingen, als bijvoorbeeld wedstrijduitslagen in de kantine op de voetbalclub. Bekijk ons assortiment online of neem contact met ons op voor meer informatie.

Alles over A3 kliklijsten

Kliklijsten zijn uitstekend geschikt voor informatie of reclame die regelmatig verwisseld dient te worden. De A3 kliklijsten zijn niet alleen gemakkelijk op te hangen, maar het wisselen van de informatie kan snel en effectief gebeuren door middel van het open klikken van de randen, oftewel het kliklijstmechanisme. Door te kiezen voor een A3 kliklijst zorgt u ervoor dat de reclameboodschap goed zichtbaar blijft, maar wel met een compact formaat. Hierdoor is deze A3 kliklijst ook goed te gebruiken voor de informatievoorziening in sportkantines, scholen of andere openbare ruimtes. Onze kliklijsten in A3-formaat zijn daarmee multifunctioneel en een toevoeging aan ieder gebouw.

Kliklijsten A3 in verschillende kleuren beschikbaar

Bij ReclameMaterialen.com begrijpen we dat niet elke reclame-uiting of informatie op dezelfde manier geuit kan worden. Daarbij is niet elke ruimte hetzelfde en heeft iedereen een verschillende stijl met specifieke wensen. Daarom hebben we een assortiment samengesteld met A3 kliklijsten in verschillende kleuren. Van de klassieke zilveren kliklijsten tot aan houten kliklijsten voor een warme uitstraling.

Kliklijst A3 zwart

Binnen ons assortiment hebben we ook A3 kliklijsten in het zwart. De zwarte kleur zorgt er niet alleen voor dat de lijst meer opvalt, maar creëert ook een industriële en moderne manier van het delen van uw reclame-uiting of informatie.

Waterdichte kliklijsten A3

Wilt u uw reclame of informatie buiten aan de muur ophangen? Dan is het belangrijk dat deze ook duidelijk zichtbaar is onder verschillende weersomstandigheden. Bekijk daarom onze waterdichte kliklijsten in A3-formaat. Deze zijn 100% waterdicht en garanderen daarom een bescherming voor uw reclame-uiting.

Aluminium kliklijsten A3

Onze A3 kliklijsten zijn standaard voorzien van aluminium. Aluminium is lichtgewicht materiaal, waardoor de kliklijsten gemakkelijk te verplaatsen en op te hangen zijn. Ondanks het lichte gewicht, is aluminium ook stevig en roestbestendig. Hierdoor gaan de kliklijsten een langere tijd mee.

Kliklijst A3 kopen bij ReclameMaterialen.com

Heeft u uw perfecte A3 kliklijst gevonden voor uw reclame-uiting of informatie? Dan kunt u deze gemakkelijk online bij ons bestellen. Heeft u advies nodig bij het uitzoeken van de geschikte kliklijst? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.