Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Stalen buizen

Stalen buizen

De mogelijkheden van onze stalen buizen zijn haast onuitputtelijk, zowel op het gebied van reclame-uitingen als voor het bouwen van perfect passende presentaties, frames en inrichtingsoplossingen. Het hoogwaardige staal van onze op maat gezaagde buizen geeft een stoere industriële uitstraling aan elk interieur en opstelling, terwijl de diversiteit van de toepassingen telkens nieuwe mogelijkheden biedt. Al onze stalen buizen zijn eenvoudig te combineren met behulp van onze oersterke buiskoppelingen.

Kijk gerust rond binnen ons assortiment om te bepalen welke stalen buizen het beste aansluiten bij uw wensen en ideeën. Naast stalen buizen bent u bij ons ook op het juiste adres voor aluminium buizen. Aarzel niet om onze deskundige servicemedewerkers om advies te vragen wanneer u twijfelt. Wij leveren snel en probleemloos uw perfect op maat gezaagde buizen, zodat u direct aan de slag kunt met het bouwen van de meest fantastische stellages en presentaties!

Topkwaliteit stalen buizen door ons hoogwaardig productieproces

Onze stalen buizen zijn vervaardigd uit gelast staal dat altijd voldoet aan de strenge eisen van de DIN 2440 kwaliteitsnorm. Tijdens een intensief productieproces wordt het staal in hoogovens geproduceerd uit ruwe ijzererts, waarna het wordt gewalst en daarna vanuit plaatvorm tot buizen wordt gevormd. Deze buizen worden vervolgens tot de juiste lengte gebracht door een zorgvuldig gecontroleerd lasproces. Alle oneffenheden en lasnaden worden vakkundig weggeslepen, waardoor een spiegelglad en letterlijk staalhard oppervlak ontstaat. Hierna worden de buizen nogmaals verhit voor extra versterking.

Tot slot worden onze steigerbuizen met behulp van verfijnde wals- en strektechnieken perfect rond gemaakt, waarbij wordt gezorgd voor exact gelijke wanddikte en structurele stevigheid. Door dit uitgekiende proces bent u verzekerd van stalen buizen van absolute topkwaliteit, waarmee u al uw ideeën gemakkelijk vorm kunt geven.