Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Steigerbuis zwart

Steigerbuis zwart

Voor de meest uitgebreide keuze in hoogwaardige reclamematerialen bent u bij ons altijd op de juiste plek, dus ook onze collectie stoere zwarte steigerbuizen hoort in het topsegment van de sector thuis. Exclusieve materialen van exclusieve kwaliteit, daar staan we voor. Voor scherpe prijzen en de beste service hoeft u niet verder te zoeken, want met onze 100% tevredenheidsgarantie weet u zeker dat u de beste zwarte steigerbuizen in huis haalt!

De stijlvolle toepassingen van zwarte steigerbuizen

Met een steigerbuis kiest u voor een oerdegelijk stuk materiaal met duizelingwekkend veel verschillende toepassing; zeker als het om displays en andere constructies gaat. Onze zwarte steigerbuizen geven een extra stukje élan aan elk ontwerp dat u ermee neer wilt zetten. Of het nu gaat om een kapstok met een industriële look, een oerstevige kast die er toch stijlvol uit moet zien, of een tafel of bar die mooi samenvalt met de achtergrond van de omgeving. Het zwart gecoate staal van deze steigerbuizen geeft een extra dimensie aan de sfeer die u neer wilt zetten. In vergelijking met onze Stalen steigerbuizen zet de speciale look van de zwarte steigerbuizen een unieke toon in elk interieur. Ook wanneer de uw constructie van zwarte stalen buizen juist niet teveel de aandacht moet trekken, kunt u de onopvallende donkere tint juist gebruiken om de aandacht precies daar te leggen waar u dat wilt.

Het onderhoud van de zwarte steigerbuizen

Speciale materialen vragen om een speciale benadering van het onderhoud. Een gecoate zwarte stalen steigerbuis heeft onderhoud nodig om de levensduur te verlengen. De coating kan met reguliere schoonmaakmiddelen worden gereinigd, maar let er goed op dat u niet met schuursponsjes of staalwol aan de slag gaat om krassen te voorkomen. Probeer er ook voor te zorgen dat de speciale coating niet te zwaar wordt bekrast, omdat dit de duurzaamheid en de uitstraling vermindert. De beschermende laag die de zwarte coating behoedt het materiaal voor de invloed van corrosie, maar als er ernstige krassen in de toplaag komen krijgt roest sneller een kans. Met zorgvuldig onderhoud zorgt u er in een handomdraai voor dat uw zwarte steigerbuizen voor lange tijd in optimale conditie blijven.

Zwarte steigerbuizen: ook voor buitengebruik?

Reclamematerialen.com levert steigerbuizen en kokerprofielen voor zowel binnen als buiten. Onze zwarte stalen steigerbuizen zijn niet geschikt om bloot te stellen aan de elementen vanwege de aard van het materiaal. Onder invloed van UV-straling kan de laklaag gaan verkleuren, waardoor de karakteristieke uitstraling van uw materiaal verloren gaat. Wij raden u daarom aan om onze zwarte steigerbuizen alleen voor binnengebruik in te zetten. Bent u toch op zoek naar steigerbuizen die beter geschikt zijn voor buitengebruik? Kies dan voor aluminium steigerbuizen of stalen steigerbuizen.

De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos

Steigerbuizen zijn onder andere zo populair door de universele aard van het materiaal. Met de juiste accessoires en combinaties zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos. Onze zwarte stalen steigerbuizen zijn prima te combineren met onze bijpassende zwarte buiskoppelingen, zodat u elke denkbare opbouw met gemak kunt neerzetten. Van diverse scharnierstukken, koppelstukken en kruisstukken tot beugels, borgringen, voetstukken, leuningdragers en zelfs kapstokhaken: u vindt het op ReclameMaterialen.com allemaal in stijlvolle matching zwart gecoate uitvoering. Onze koppelstukken en overige benodigdheden maken het ook erg gemakkelijk om uw zwart stalen steigerbuizen te combineren met bestaande constructiedelen, zoals wanden, houten oppervlakken en meubelelementen in alle soorten en maten.

De zwarte steigerbuizen zijn verkrijgbaar in diverse formaten, maar ook zelf op maat te zagen

ReclameMaterialen.com is trots op de optimale service die we onze klanten bieden. U kunt bij ons online uw zwarte steigerbuizen op maat bestellen. Wij leveren uw gevraagde afmetingen tot op de centimeter nauwkeurig, met een bereik van 10 tot 300 centimeter per buis. Natuurlijk kunt u uw steigerbuizen ook zelf zagen om ons materiaal nog diverser toe te kunnen passen. Daarbij is het belangrijk om met het juiste gereedschap werk te werken. In principe kan dit met een ijzerzaag, maar dat is best een opgave vanwege de sterke kwaliteit van het materiaal. Met een krachtigere afkortzaag klaart u de klus een stuk eenvoudiger. Of u uw buizen nu door ons op maat laat zagen of er zelf mee aan de slag wilt gaan: op ReclameMaterialen.com vindt u altijd precies de zwarte steigerbuizen die u zoekt om uw idee perfect me vorm te geven!