Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Neem gerust
contact op!

De Overmaat 69
6831 AG Arnhem
Nederland

info@reclamematerialen.com
+31 (0)26-767 6064

Over ReclameMaterialen.com

ReclameMaterialen.com is als webshop gespecialiseerd in het leveren van reclamematerialen. Wij zijn hierbij gericht op reclameproducten (hardware) zonder bedrukking. Als visie hebben wij het leveren van een uitgebreid assortiment kwalitatieve producten tegen een goede prijs met een uitstekende service. Wij vragen dan ook regelmatig klanten om ons te beoordelen via het onafhankelijke klantenreviewsysteem KiyOh. Klanten geven ons gemiddeld een 8,7 als waarderingscijfer.

Wij leveren als webshop in onder meer Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Na bestelling en betaling leveren wij de order zo spoedig mogelijk af; meestal binnen 48 uur na ontvangst van de betaling. Het is mogelijk om binnen onze webshop te betalen via iDeal, per bankoverschrijving of creditcard.

Voor informatie en advies hebben wij een deskundige helpdesk klaarstaan om u telefonisch of per e-mail te woord te staan.

Als webshop werken wij voor bedrijven in de horeca, detailhandel en tal van andere branches. Diverse gemeenten en overheidsinstellingen evenals groot zakelijke bedrijven vallen binnen onze klantengroep.

Wat betreft het productaanbod streven wij naar een compleet assortiment aan kwalitatieve producten. Op dit moment hebben wij de volgende categorieƫn aan producten binnen onze webshop:

Het bedrijf ReclameMaterialen.com is een initiatief van de Arnhemse ondernemers Jonathan Opdam en Pascal Defesche. Door het bundelen van de krachten is een sterke combinatie ontstaan van productinhoudelijke kennis en online marketing. Als bedrijf hebben wij de ambitie om de grootste en meest innovatieve webshop te worden op het vlak van reclamematerialen.

Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064