Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Neem gerust
contact op!

De Overmaat 69
6831 AG Arnhem
Nederland

info@ Reclamematerialen.com
+31 (0)26-767 6064

Over ReclameMaterialen.com

ReclameMaterialen.com is als webshop gespecialiseerd in het leveren van reclamematerialen. Wij richten ons hierbij op reclameproducten (hardware) zonder bedrukking. Als visie hebben wij het leveren van een uitgebreid assortiment kwalitatieve producten tegen een goede prijs met een uitstekende service. Wij vragen dan ook regelmatig klanten om ons te beoordelen via het onafhankelijke klantenreviewsysteem KiyOh. Klanten geven ons gemiddeld een 8,7 als waarderingscijfer.

Wij leveren als webshop in onder meer Nederland, België en Duitsland. Na bestelling en betaling leveren wij de order zo spoedig mogelijk af; meestal binnen 48 uur na ontvangst van de betaling. Het is mogelijk om binnen onze webshop te betalen via onder meer iDeal, per bankoverschrijving of creditcard.

Voor informatie en advies hebben wij een deskundige klantenservice die u telefonisch of per e-mail graag voorzien van advies.

Als webshop werken wij voor het bedrijfsleven, de horeca, detailhandel en tal van andere branches. Diverse gemeenten en overheidsinstellingen evenals multinationals vallen binnen onze klantengroep.

Wat betreft het productaanbod streven wij naar een compleet assortiment aan kwalitatieve producten. Op dit moment hebben wij de volgende categorieën aan producten binnen onze webshop:

Zwart watertank
Jonathan-Pascal

Het bedrijf ReclameMaterialen.com is in 2013 ontstaan als een initiatief van de Arnhemse ondernemers Jonathan Opdam en Pascal Defesche. Door het bundelen van de krachten is een sterke combinatie ontstaan van productinhoudelijke kennis en online marketing. Met ingang van 2020 is een nieuwe stap gezet en gaat ReclameMaterialen.com verder als zelfstandige VOF waarin zowel Jonathan als Pascal aandeelhouder zijn. De VOF biedt ReclameMaterialen.com de mogelijkheid om als bedrijf de ambitie om grootste en meest innovatieve webshop op het vlak van reclamematerialen te worden verder uit te bouwen.