Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Beursbalies

Beursbalies

Naast onze beurswanden hebben wij ook beursbalies. Deze kunnen dienen als een perfecte aanvulling om de beurstand helemaal af te maken. Het materiaal bestaat uit aluminium. Bent u benieuwd naar onze beursbalies? Kijk dan hieronder

Bedruk uw beursbalies voor aankomende events

Wij bieden de mogelijkheid om uw beursbalie te bedrukken voor het aankomende evenement dat u met uw bedrijf bezoekt. Zo kunt u de balie personaliseren en aanpassen naar smaak. Dit is de beste manier om op te vallen tijdens evenementen!

Bekijk al onze soorten beursbalies

In ons assortiment hebben we counters en balies in verschillende vormen en maten. De balies zijn makkelijk en snel op te bouwen, erg licht en hebben een full colour print. Ook bij onze beursbalies maken wij gebruik van de eenvoudige “zippit” systemen. Hierdoor plaatst u ook hier het doek makkelijk over de frame en rits u het dicht. Dit kost maar enkele minuten.

Om met de tijd mee te gaan hebben wij in ons assortiment ook speciale moderne Ipad balie en een Ipad display. Hierdoor is het mogelijk om de technologie van tegenwoordig te integreren zonder dat dit ten koste gaat van uw branding.

De mogelijkheden met de beurstanden zijn eindeloos. Zo zijn ze naast beurzen ook uitermate geschikt voor evenementen, showrooms of op kantoor.

Beursbalie prints ook los verkrijgbaar

De prints zijn voor deze producten ook los verkrijgbaar. Het resultaat hiervan is dat het systeem een lange levensduur heeft en makkelijk aan te passen is naar andere uitingen of een eenmalige actie.

Koop nu uw beursbalie bij Reclamematerialen.com

Op zoek naar de beste aanvulling om uw beursstand af te maken? Dan bent u bij Reclamematerialen.nl aan het goede adres. Wij hebben diverse soorten beursbalies, in verschillende vormen en maten. Deze hebben eigenschappen waardoor ze licht van gewicht zijn en daardoor makkelijk in gebruik.