Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Kliklijsten

Kliklijsten

Kliklijsten zijn uitermate geschikt voor informatie of reclame die regelmatig verwisselt dient te worden. ReclameMaterialen.com heeft een uitgebreid assortiment kliklijsten, zowel voor binnen- als buitengebruik en voor de juiste prijs. Daarnaast hebben wij ook lijsten met een extra beveiliging, of juist extra sfeervol met een houten afwerking. Ziet u niet de kliklijst die u zoekt om te kopen? Laat het ons dan weten.

Prijs

Kleur

 • Show value(s)

Materiaal

Maat

 • Show value(s)

Afmeting

 • Show value(s)

Dikte lijst

 • Show value(s)

LED-verlichting

Slot

Filter

Kliklijsten

Wisselt de reclameboodschap die u wilt uitdragen of de informatie die u wilt overbrengen vaak? Kliklijsten zijn een uitermate geschikte methode om dit soort reclame- of informatie-uitingen over te brengen. Doordat ze eenvoudig te openen en te sluiten zijn, wisselt u de boodschap in de lijst binnen een mum van tijd. Dit maakt kliklijsten een zeer efficiënte methode om reclameboodschappen over te brengen. Bij ReclameMaterialen.com vindt u kliklijsten in verschillende formaten, materialen en soorten en geschikt voor iedere situatie. Kijk dus snel verder en vind de kliklijst die u zoekt!

Hoe vindt u de juiste kliklijst?

Omdat er op het gebied van kliklijsten veel verschillende mogelijkheden zijn, kan het soms zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Met de onderstaande kliklijst selectie tips kiest u eenvoudig de juiste kliklijst. Het is bij het uitzoeken van een kliklijst bijvoorbeeld belangrijk om te letten op:

 • De locatie van uw kliklijst: hangt u deze buiten op? Dan kan het verstandig zijn om voor een waterdichte kliklijst te kiezen. Wilt u de kliklijst voor het raam hangen? Dan kunt u kiezen voor een dubbelzijdige kliklijst.
 • Wisselt de reclameboodschap vaak? Kies dan voor een extra stevige kliklijst, met een profieldikte van 25mm of meer. Zo weet u zeker dat uw kliklijst extra lang meegaat en dat u eindeloos van reclameboodschap kunt wisselen.
 • Wilt u juist niet dat uw reclameboodschap eenvoudig te verwijderen is, maar wilt u deze bijvoorbeeld beschermen tegen diefstal? Kies dan voor een afsluitbare kliklijst.
 • Hoe groot dient uw reclameboodschap te zijn? Hoe groter en opvallender uw boodschap, hoe groter de kliklijst. Bij ReclameMaterialen.com vindt u kliklijsten in A0, A1, A2, A3, A4, A5, B1 en B2 formaat! Bij iedere kliklijst staat het formaat duidelijk aangegeven. Hierdoor grijpt u nooit mis!
 • Uw eigen stijl: Wilt u een strakke look? Kies dan voor een aluminium kliklijst. Gaat u liever voor klassiek? Kies dan voor een kliklijst met houtlook. Wilt u een extra opvallende lijst? Kies dan voor een opvallende kleur.

Heeft u uw wensen op een rijtje gezet? Dan kunt u nu overgaan tot het kiezen van de juiste lijst. Bij ReclameMaterialen.com heeft u daarbij de keuze tussen onder andere de volgende kliklijsten:

LED kliklijsten

Hangt uw reclameboodschap op een enigszins donkere plaats? Is uw bedrijf ook ’s avonds open en moet uw reclameboodschap daardoor ook in het donker zichtbaar zijn? Of wilt u gewoonweg dat uw kliklijst extra opvallend is? Dan kunt u kiezen voor een van onze kliklijsten met LED verlichting. Deze verlichting is aangebracht langs de rand en zorgt ervoor dat uw reclameboodschap ook in het donker goed zichtbaar is. Daarnaast trekt u met deze LED kliklijst direct de aandacht. Een LED kliklijst is vaak wel iets duurder dan een gewone kliklijst, maar met een LED kliklijst van ReclameMaterialen.com ontvangt u gegarandeerd waar voor uw geld. Wij garanderen u bijvoorbeeld 17.500 branduren! Zo betalen deze LED kliklijsten zich toch al gauw uit.

Beveiligde kliklijsten

Wilt u niet dat uw reclameboodschappen ten prooi vallen aan vandalisme en diefstal of wilt u voorkomen dat deze door een andere ondernemer vervangen worden? Kies dan voor een beveiligde kliklijst. Deze kliklijsten zijn uitermate geschikt voor buiten of in drukke ruimtes, doordat ze afsluitbaar zijn. Het slot maakt u eenvoudig open met behulp van een inbussleutel, waarna u zelf uw reclameboodschap kunt wijzigen.

Dubbelzijdige kliklijsten

Hangt u uw kliklijst voor het raam? Dan zou het zonde zijn om van deze gelegenheid geen gebruik te maken. Met een dubbelzijdige kliklijst kunt u namelijk zowel binnen als buiten reclame maken. Zo kunt u efficiënt, duidelijk en gemakkelijk verschillende mensen tegelijkertijd informeren. Daarnaast vindt u bij ons dubbelzijdige kliklijsten met plafond ophangsysteem. Zo kunt u niet alleen voor het raam, maar op iedere gewenste locatie dubbelzijdig reclame maken of praktische informatie kenbaar maken.

Waterdichte kliklijsten

Wilt u uw reclame-uiting buiten ophangen? Dan wilt u natuurlijk dat deze ook bij slecht weer zichtbaar is. Met een waterdichte kliklijst zorgt u ervoor dat uw reclameboodschap droog blijft en beschermd wordt door invloeden van buitenaf. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze waterdichte PVC-inlegvellen. U hoeft dan ook niet bang te zijn om deze kliklijst buiten op te hangen.

Kliklijsten op standaard

Heeft u geen plaats om de kliklijst op te hangen? Of wilt u bijvoorbeeld liever niet boren? Dan bieden wij ook kliklijsten en informatieborden op standaard aan. Van kleine kliklijsten op standaard tot informatiedisplays en extra grote, traditionele informatieborden: bij ReclameMaterialen.com vindt u een ruime keuze aan kliklijsten.

Kliklijsten met wandmontage

Monteert u uw kliklijst liever aan de wand? Ook dat kan natuurlijk. U vindt ze bij ons in verschillende formaten: van A0 tot en met A5, B1 en B2. Liever een nog grotere kliklijst? Wij hebben ook diverse, extra grote wandvitrines in het assortiment. Hierin kunt u gegarandeerd alle informatie kwijt die u maar wilt delen.

Heeft u gevonden wat u zocht? Bestel dan snel de kliklijst van uw keuze bij ReclameMaterialen.com. Dankzij onze snelle levertijden kunt u snel met uw kliklijst aan de slag en zult u dus snel extra aandacht voor uw zaak creëren. Hiermee zijn onze kliklijsten een goede investering in de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Filter sluiten

Prijs

Kleur

Materiaal

Maat

 • Show value(s)

Afmeting

 • Show value(s)

Dikte lijst

 • Show value(s)

LED-verlichting

Slot

Filter toepassen
Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064