Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Kliklijsten

Kliklijsten

Kliklijsten zijn uitstekend geschikt voor informatie of reclame die regelmatig verwisseld dient te worden. ReclameMaterialen.com heeft een uitgebreid assortiment kliklijsten, zowel voor binnen- als buitengebruik en voor de juiste prijs. Daarnaast hebben wij ook lijsten met extra beveiliging, of juist extra sfeervol met een houten afwerking. Bekijk ons assortiment online of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Standaard kliklijst verstek hoeken 20mm

Vanaf € 3,95

excl. BTW

Standaard kliklijst verstek hoeken 25mm

Vanaf € 4,95

excl. BTW

Standaard kliklijst verstek hoeken 30mm

Vanaf € 10,95

excl. BTW

Waterdichte kliklijsten 25mm

Vanaf € 12,95

excl. BTW

Waterdichte kliklijsten afsluitbaar 35mm

Vanaf € 19,95

excl. BTW

Beveiligde kliklijst 32 mm afsluitbaar

Beveiligde kliklijst 32 mm afsluitbaar

Vanaf € 10,95

excl. BTW

Kliklijst afgeronde hoeken 25 mm

Kliklijst afgeronde hoeken 25 mm

Vanaf € 5,95

excl. BTW

Kliklijst ronde hoeken zwart 25 mm

Kliklijst ronde hoeken zwart 25 mm

Vanaf € 7,95

excl. BTW

Kliklijst ronde hoeken 32 mm

Vanaf € 8,95

excl. BTW

Poster ophangsysteem

Poster ophangsysteem

Vanaf € 6,95

excl. BTW

Kliklijst zwart 25 mm

Kliklijst zwart 25 mm

Vanaf € 7,95

excl. BTW

Dubbelzijdige kliklijsten 31 mm (incl. ophangsysteem)

Dubbelzijdige kliklijsten 31 mm (incl. ophangkabel)

Vanaf € 31,95

excl. BTW

Flexibel standaard met kliklijst

Flexibel standaard met kliklijst

Vanaf € 109,95

excl. BTW

Kliklijst hout look

Vanaf € 12,95

excl. BTW

Kliklijst hufterproof 25 mm

Vanaf € 12,95

excl. BTW

Kliklijst verstek hoeken 25mm Aluminium incl. standaard (vrijstaand)

€ 6,95

excl. BTW

Kliklijst verstek hoeken 25mm Zwart incl. standaard (vrijstaand)

€ 10,95

excl. BTW

Kliklijst verstek hoeken 25mm Hout incl. standaard (vrijstaand)

€ 13,95

excl. BTW

Kliklijst dubbelzijdig op standaard

Kliklijst dubbelzijdig op standaard

Vanaf € 59,95

excl. BTW

Kliklijst verstek hoeken 46 mm

Vanaf € 15,95

excl. BTW

Kliklijst Attentie rood 25 mm

Vanaf € 8,95

excl. BTW

Infodisplay kliklijst

Infodisplay kliklijst

Vanaf € 149,95

excl. BTW

Informatiekast Klassiek op poten

Informatiekast Klassiek op poten

€ 799,95

excl. BTW

Informatiebord Traditioneel

Informatiebord Traditioneel

Vanaf € 199,95

excl. BTW

Informatiebord Klassiek

Informatiebord Klassiek

Vanaf € 349,95

excl. BTW

Informatiebord Budget

Informatiebord Budget

€ 169,95

excl. BTW

Informatiebord Robuust

Informatiebord Robuust

Vanaf € 639,95

excl. BTW

Ophangclip voor kliklijsten

Ophangclip voor kliklijsten

€ 1,69

excl. BTW

PVC inlegvel voor kliklijsten

Transparant inlegvel voor kliklijsten

Vanaf € 2,45

excl. BTW

PVC inlegvel waterdichte kliklijst 25mm

Transparant inlegvel waterdichte kliklijst 25mm

Vanaf € 3,95

excl. BTW

PVC inlegvel waterdichte kliklijst (afsluitbaar) 35mm

Transparant inlegvel waterdichte kliklijst (afsluitbaar) 35mm

Vanaf € 3,95

excl. BTW

Meer informatie over kliklijsten

Wat is een kliklijst?

Een kliklijst is een lijst die u aan de muur of het plafond kunt bevestigen, en waarin u een poster kunt plaatsen door eenvoudig de randen open te klikken. U plaatst uw boodschap achter een transparant kunststof inlegvel en klikt de rand daarna gemakkelijk weer dicht. Hieruit komt de term kliklijsten.

Waarom kiezen voor een kliklijst?

Kliklijsten zijn een goede keuze voor het delen en verspreiden van informatie of reclame die regelmatig verwisseld dient te worden. Doordat u de kliklijst gemakkelijk kunt openen en sluiten, wisselt u binnen een mum van tijd de boodschap in de lijst. Kliklijsten worden daarom vaak gekozen en gebruikt voor tijdelijke informatieposters, of voor reclames die regelmatig wijzigen, denk bijvoorbeeld aan periodieke acties of aanbiedingen.

Hoe vindt u de juiste kliklijst?

Op het gebied van kliklijsten zijn er veel verschillende mogelijkheden, wat het kiezen moeilijk kan maken. Wij geven u een paar tips voor hoe u de juiste kliklijst kunt vinden:

 • Denk aan de locatie:
  Hangt u uw kliklijst bijvoorbeeld buiten? Dan is het handig om te kiezen voor een waterdichte kliklijst.
 • Gaat u de boodschap vaak verwisselen?
  Als u de poster vaak verwisselt is het handig om een extra stevige kliklijst te kiezen, met een profiel dikte van 25mm of meer. Zo weet u zeker dat de lijst lang meegaat en u van boodschap kunt blijven wisselen.
 • Hangt uw kliklijst op een drukke plek?
  Verwisselt u de boodschap niet vaak, en hangt uw kliklijst op een drukke plek waar u er weinig overzicht over heeft? Kies dan voor een beveiligde kliklijst zodat u zeker weet dat u de enige bent die bij de boodschap kan komen om deze te verwisselen of verwijderen.
 • Hoeveel ruimte wil u gebruiken voor een kliklijst?
  Hoe groter en opvallender de boodschap, hoe groter ook de kliklijst moet zijn. Bij ReclameMaterialen.com vindt u kliklijsten in verschillende formaten. Bij ieder formaat staan duidelijke afmetingen aangegeven, zodat u weet wat u in huis haalt!
 • Kijk naar uw eigen stijl:
  Wilt u graag een moderne en afgewerkte look? Ga dan voor een aluminium look. Wilt u echter een kliklijst met een klassieke, warme uitstraling? Ga dan voor een kliklijst met een houtlook. Wilt u graag meer opvallen? Dan hebben wij ook nog verschillende kleuren kliklijsten. Kortom: keuze genoeg!

Welke formaten kliklijsten zijn er?

Heeft u uw wensen voor uw soort kliklijst helemaal in kaart gebracht? ReclameMaterialen.com heeft een zeer ruim aanbod van verschillende soorten kliklijsten. De meeste kliklijsten hebben we ook nog eens in alle formaten. We hebben hieronder de verschillende formaten kliklijsten voor u op een rijtje gezet.

Kliklijst A0 (84,1 x 118,9 cm)

De A0 kliklijst is de grootste in ons assortiment. Net als alle andere kliklijsten is ook de kliklijst A0 nog steeds gemakkelijk te openen en te sluiten. Deze kliklijsten zijn uitermate geschikt voor grote reclame- en informatie-uitingen die u vaak wisselt. De kliklijst A0 is met zijn poster grootte niet over het hoofd te zien en doet het goed voor als u veel informatie in een keer wilt delen. Let daarbij wel op dat u de tekst niet alsnog te klein print!

Kliklijst A1 (59,4 x 84,1 cm)

De kliklijst A1 is een maat kleiner dan de A0 in de familie van A-formaat kliklijsten. De A1 kliklijst is daarmee nog steeds van een fiks formaat en uitstekend geschikt voor uw grotere reclame- en informatie boodschappen. A1 kliklijsten kunt u bijvoorbeeld boven een wand met afprijzingen hangen, of gebruiken als informatiebord bij uw entree. Het formaat maakt dat de kliklijst zowel gebruikt kan worden voor een grote posterafbeelding, als voor een poster met verschillende tekstregels.

Kliklijst A2 (42 x 59,4 cm)

Kliklijsten van A2 formaat zijn wederom de helft zo groot als die van A1 formaat. Nog steeds is de A2 kliklijst echter een fikse kliklijst en kunt u hem goed gebruiken voor een grotere poster. Met de A2 kliklijst krijgt u een goede balans tussen goed opvallen en een handzame maat. Waar u bij grotere kliklijsten wellicht een tweede persoon nodig heeft om de poster er heelhuids in te krijgen, kunt u met de kliklijst A2 ook prima in uw eentje aan de gang.

Kliktlijst A3 (29,7 x 42 cm)

De kliklijst A3 is met zijn formaat uitermate geschikt voor niet alleen een mooie poster, maar ook voor het tonen van veel informatie. Of het nou gaat om een rooster voor verschillende activiteiten, een lijst met huisregels, of een nieuw gerecht in uw restaurant, in een A3 kliklijst passen de handigste informatieposters! Daarnaast is er een grotere kans dat u met uw eigen printer al A3 posters kunt printen, zodat u deze niet apart hoeft te bestellen.

Kliklijst A4 (21 x 29,7 cm)

De kliklijst in A4 formaat is geschikt voor posters van het standaardformaat A4 papier. Een kliklijst van A4 formaat leent zich goed als menukaart. U kunt deze bijvoorbeeld tegen de wand naast een tafel monteren, of bestel de A4 kliklijst op een standaard en zet hem bij een rek afgeprijsde kleding. Houd er rekening mee dat de tekst wel goed leesbaar moet blijven. Het is aan te raden om de poster eerst eens op proef te printen en van verschillende afstanden te kijken of hij leesbaar blijft.

Kliklijst A5 (14,8 x 21 cm)

De A5 kliklijst is de kleinste kliklijst in ons assortiment in de A-categorie. Half zo groot als een standaard vel papier is de kliklijst A5 vooral geschikt voor kleine, korte boodschappen. Denk bijvoorbeeld aan de boodschap aan klanten om hun klantenpas te gebruiken of de herinnering om de handen te wassen met zeep bij het toilet. Denk er ook bij deze kleinere lijst aan dat de tekst goed leesbaar is, en zorg dat hij ergens hangt waar uw klanten er dicht bij kunnen komen om hem te lezen.

Kliklijst B1 (70 x 100 cm)

Naast de veelgebruikte A-formaten hebben we bij ReclameMaterialen.com ook kliklijsten in B-formaten, zoals de kliklijst in B1 formaat. Qua formaat valt de B1 kliklijst net tussen A0 en A1 in, wat hem perfect maakt voor als u graag voor groot gaat, maar ook weer niet té groot. Dit formaat kliklijst is erg geschikt voor een reclame- of informatie-uiting die ook op afstand goed te zien is.

Kliklijst B2 (50 x 70 cm)

Het laatste formaat kliklijst in ons assortiment is de B2 kliklijst. Deze kliklijst is half zo groot als de B1 kliklijst. De B2 kliklijst is handzaam en gemakkelijk te openen voor het wisselen van de poster, maar krijgt net als de grotere kliklijsten nog steeds veel aandacht. Een perfecte balans tussen groot en klein dus.

Nog steeds niet zeker welk formaat kliklijst goed bij u past? Plak schilderstape tegen de muur in de outline van de formaten waartussen u twijfelt, en kijk welke outline het best bij uw ideeën past.

Waterdichte kliklijsten

Wilt u uw reclame-uiting of informatieposter buiten ophangen? Dan is het natuurlijk van belang dat deze bij slecht weer ook zichtbaar is. Met een waterdichte kliklijst zorgt u ervoor dat uw reclameboodschap droog blijft en beschermd wordt door invloeden van buitenaf. U kunt waterdichte kliklijsten bijvoorbeeld inzetten als informatiebord tegen uw gevel, of op de muur van uw terras.

In combinatie met de waterdichte kliklijsten kunt u ook gebruik maken van onze waterdichte inlegvellen voor extra beveiliging. Met deze combinatie blijft uw boodschap beschermd tegen regenbuien; uw poster blijft droog en duidelijk zichtbaar!

Kliklijsten op standaard

Heeft u geen plaats om de kliklijst op te hangen? Of wilt u bijvoorbeeld niet boren in uw muren? Dan bieden wij ook kliklijsten en informatieborden op standaard aan. Van kleine kliklijsten op standaard tot informatiedisplays en extra grote, traditionele informatieborden: bij ReclameMaterialen.com vindt u een ruime keuze aan kliklijsten op standaard. Met een kliklijst op standaard is uw boodschap niet alleen gemakkelijk te wisselen, u kunt hem ook gemakkelijk verplaatsen!

Aluminium kliklijsten

De kliklijsten van ReclameMaterialen.com zijn gemaakt van Aluminium en zijn hierdoor stevig en duurzaam in gebruik. Aluminium is tevens van nature een niet-roestend metaal, waardoor de aluminium kliklijsten van ReclameMaterialen.com wel tegen een spatje kunnen. Aluminium kliklijsten zijn ook lichter dan andere metalen kliklijsten, en kunnen daardoor gemakkelijk gemonteerd worden.

Kliklijsten voor buitenhuis gebruik

Naast kliklijsten voor binnen kunt u bij ReclameMaterialen.com ook kliklijsten voor buiten vinden. Een kliklijst voor buiten is waterdicht en bestendig tegen verschillende weersomstandigheden, zo kunt u uw reclame-uitingen ook buiten ophangen.

Een kliklijst voor buiten kunt u bijvoorbeeld gebruiken om informatie bij uw terras of voordeur te hangen. Zo kan iemand al voor het binnenkomen zien wat u bijvoorbeeld op het menu heeft staan, of wat er deze week in de aanbieding is.

Kliklijsten in diverse kleuren

Bij ReclameMaterialen.com vindt u kliklijsten in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u altijd wel een kliklijst vinden die past bij uw stijl en wensen. Naast de klassieke kleuren, bieden we bijvoorbeeld ook bruine kliklijsten met een houtlook, die goed zullen staan bij een interieur met veel groen en natuurlijke kleuren. Voor welke kleur u ook kiest, al onze kliklijsten zijn duurzaam en gemakkelijk in gebruik.

Zwarte kliklijsten

Onze zwarte kliklijsten zijn een populaire keuze, en dat is niet zonder reden. Deze kliklijsten zijn niet alleen praktisch en modern, maar bieden ook een stijl die moeiteloos past in vrijwel elk interieur. Of u nu een strakke en eigentijdse uitstraling nastreeft of een meer klassieke look verkiest, deze zwarte kliklijsten vormen een veelzijdige aanvulling op elke omgeving.

Kliklijst kopen bij ReclameMaterialen.com

Heeft u de juiste kliklijst gevonden? Dan kunt u uw kliklijst gemakkelijk online kopen bij ReclameMaterialen.com. Na het bestellen van uw kliklijst gaan we direct voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat uw kliklijst zo snel mogelijk bezorgd is.

Heeft u nog vragen voordat u uw kliklijst wilt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van uw beslissing, en zorgen dat u optimaal tevreden bent voordat u uw kliklijst gaat bestellen.