Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Kliklijsten

Kliklijsten

Kliklijsten zijn uitermate geschikt voor informatie of reclame die regelmatig verwisselt dient te worden. ReclameMaterialen.com heeft een uitgebreid assortiment kliklijsten, zowel voor binnen- als buitengebruik en voor de juiste prijs. Daarnaast hebben wij ook lijsten met een extra beveiliging, of juist extra sfeervol met een houten afwerking. Ziet u niet de kliklijst die u zoekt om te kopen? Laat het ons dan weten.

Standaard kliklijst verstek hoeken 20mm

Vanaf € 3,95

excl. BTW

Standaard kliklijst verstek hoeken 25mm

Vanaf € 4,95

excl. BTW

Standaard kliklijst verstek hoeken 30mm

Vanaf € 10,95

excl. BTW

Waterdichte kliklijsten 25mm

Vanaf € 11,95

excl. BTW

Waterdichte kliklijsten afsluitbaar 35mm

Vanaf € 17,95

excl. BTW

Beveiligde kliklijst 32 mm afsluitbaar

Beveiligde kliklijst 32 mm afsluitbaar

Vanaf € 10,95

excl. BTW

Kliklijst afgeronde hoeken 25 mm

Kliklijst afgeronde hoeken 25 mm

Vanaf € 4,99

excl. BTW

Kliklijst ronde hoeken zwart 25 mm

Kliklijst ronde hoeken zwart 25 mm

Vanaf € 7,95

excl. BTW

Kliklijst ronde hoeken 32 mm

Vanaf € 8,95

excl. BTW

Poster ophangsysteem

Poster ophangsysteem

Vanaf € 6,95

excl. BTW

Kliklijst zwart 25 mm

Kliklijst zwart 25 mm

Vanaf € 7,95

excl. BTW

Dubbelzijdige kliklijsten 31 mm (incl. ophangsysteem)

Dubbelzijdige kliklijsten 31 mm (incl. ophangkabel)

Vanaf € 31,95

excl. BTW

Flexibel standaard met kliklijst

Flexibel standaard met kliklijst

Vanaf € 104,95

excl. BTW

Kliklijst hout look

Vanaf € 12,95

excl. BTW

Kliklijst hufterproof 25 mm

Vanaf € 12,95

excl. BTW

Kliklijst verstek hoeken 25mm Aluminium incl. standaard (vrijstaand)

€ 6,95

excl. BTW

Kliklijst verstek hoeken 25mm Zwart incl. standaard (vrijstaand)

€ 10,95

excl. BTW

Kliklijst verstek hoeken 25mm Hout incl. standaard (vrijstaand)

€ 13,95

excl. BTW

Kliklijst dubbelzijdig op standaard

Kliklijst dubbelzijdig op standaard

Vanaf € 59,95

excl. BTW

Kliklijst verstek hoeken 46 mm

Vanaf € 15,95

excl. BTW

Kliklijst Attentie rood 25 mm

Vanaf € 8,95

excl. BTW

Infodisplay kliklijst

Infodisplay kliklijst

Vanaf € 149,95

excl. BTW

Informatiekast Klassiek op poten

Informatiekast Klassiek op poten

€ 799,95

excl. BTW

Informatiebord Traditioneel

Informatiebord Traditioneel

Vanaf € 199,95

excl. BTW

Informatiebord Klassiek

Informatiebord Klassiek

Vanaf € 349,95

excl. BTW

Informatiebord Budget

Informatiebord Budget

€ 169,95

excl. BTW

Informatiebord Robuust

Informatiebord Robuust

Vanaf € 639,95

excl. BTW

Ophangclip voor kliklijsten

Ophangclip voor kliklijsten

€ 1,69

excl. BTW

PVC inlegvel voor kliklijsten

Transparant inlegvel voor kliklijsten

Vanaf € 2,45

excl. BTW

PVC inlegvel waterdichte kliklijst 25mm

Transparant inlegvel waterdichte kliklijst 25mm

Vanaf € 3,95

excl. BTW

PVC inlegvel waterdichte kliklijst (afsluitbaar) 35mm

Transparant inlegvel waterdichte kliklijst (afsluitbaar) 35mm

Vanaf € 3,95

excl. BTW

Wat is een kliklijst?

Een kliklijst is een lijst die u aan de muur of het plafond kunt bevestigen, en waarin u een poster kunt plaatsen door eenvoudig de lijstrand open te klikken. U plaatst uw boodschap achter een transparant kunststof inlegvel en klikt de rand daarna gemakkelijk weer dicht, vandaar de term kliklijst.

Kliklijsten zijn uitermate geschikt voor informatie of reclame die regelmatig verwisseld dient te worden. Doordat u de kliklijst gemakkelijk kunt openen en sluiten, wisselt u binnen een mum van tijd de boodschap in de lijst. Kliklijsten worden daarom vaak gebruikt voor tijdelijke informatieposters, of voor reclames die vaak wijzigen, denk hierbij bijvoorbeeld aan acties van de week.

Hoe vindt u de juiste kliklijst

Op het gebied van kliklijsten zijn veel verschillende mogelijkheden, wat het kiezen moeilijk maakt. Wij geven u een paar tips voor hoe u de juiste kliklijst kunt vinden:

 • Denk aan de locatie:
  Hangt u uw kliklijst bijvoorbeeld buiten? Dan is het handig om te kiezen voor een waterdichte kliklijst.
 • Gaat u de boodschap vaak verwisselen?
  Als u de poster vaak verwisselt is het handig om een extra stevige kliklijst te kiezen, met een profieldikte van 25mm of meer. Zo weet u zeker dat de lijst lang meegaat en u naar hartenlust van boodschap kunt blijven wisselen.
 • Hangt uw kliklijst op een drukke plek?
  Verwisselt u de boodschap niet vaak, en hangt uw kliklijst op een drukke plek waar u er weinig overzicht over heeft? Kies dan voor een beveiligde kliklijst zodat u zeker weet dat u de enige bent die bij de boodschap kan komen om deze te verwisselen of verwijderen.
 • Hoeveel ruimte wil u gebruiken voor een kliklijst?
  Hoe groter en opvallender de boodschap, hoe groter ook de kliklijst moet zijn. Bij ReclameMaterialen.com vindt u kliklijsten in de formaten A0, A1, A2, A3, A4, A5, B1 en B2. Bij ieder formaat staan duidelijke afmetingen aangegeven, zodat u weet wat u in huis haalt!
 • Kijk naar uw eigen stijl:
  Wilt u graag een moderne en afgewerkte look, ga dan voor een aluminium look. Wilt u echter een kliklijst met een klassieke, warme uitstraling, ga dan voor een kliklijst met een houtlook. Of wilt u graag meer opvallen? Dan hebben wij ook nog rode kliklijsten. Kortom: keuze genoeg!

Soorten kliklijsten

Heeft u uw wensen voor uw soort kliklijst helemaal in kaart gebracht? Dan kunt u nu overgaan tot uw keuze. ReclameMaterialen.com heeft een zeer ruim aanbod van verschillende soorten kliklijsten. De meeste kliklijsten hebben we ook nog eens in alle formaten. We zetten hieronder de verschillende formaten kliklijsten van ReclameMaterialen.com nog eens voor u neer, waarna we ook de verschillende soorten nog eens voor u belichten.

Kliklijst A0 (84,1 x 118,9 cm)

De A0 kliklijst is de grootste in ons assortiment. Net als alle andere kliklijsten is ook de kliklijst A0 nog steeds gemakkelijk te openen en te sluiten. Deze kliklijsten zijn daarom uitermate geschikt voor grote reclame en informatie uitingen die u vaak wisselt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een poster bij uw ingang met de aanbiedingen van deze week.

De kliklijst A0 is met zijn poster grootte niet over het hoofd te zien en doet het goed voor als u veel informatie in een keer wilt delen. Let daarbij wel op dat u de tekst niet alsnog te klein print! Liever een kleiner formaat? Hieronder gaan we verder.

Kliklijst A1 (59,4 x 84,1 cm)

De kliklijst A1 is een maat kleiner dan de A0 in de familie van A-formaat kliklijsten. Dat betekent dat het de helft zo groot is, net als u gewend bent met de papierformaten. De A1 kliklijst is daarmee nog steeds van een fiks formaat en uitstekend geschikt voor uw grotere reclame en informatie boodschappen.

A1 kliklijsten kunt u bijvoorbeeld boven een wand met afprijzingen hangen, of gebruiken als informatiebord bij uw entree. Het formaat maakt dat de kliklijst zowel gebruikt kan worden voor een grote posterafbeelding, als voor een poster met verschillende tekstregels. Nog steeds te groot? Dan schuiven we nog een maat op.

Kliklijst A2 (42 x 59,4 cm)

Kliklijsten van A2 formaat zijn wederom de helft zo groot als die van A1 formaat. Nog steeds is de A2 kliklijst echter een fikse kliklijst en kunt u hem goed gebruiken voor een grotere poster. Ook is de A2 kliklijst in vele verschillende stijlen verkrijgbaar, dus is er vast een stijl die bij u past!

Met de A2 kliklijst krijgt u een goede balans tussen veel goed opvallen en een handzame maat. Waar u bij grotere kliklijsten wellicht even een tweede persoon nodig heeft om de poster er heelhuids in te krijgen kunt u met de kliklijst A2 ook prima in uw eentje aan de gang. Heeft u de ruimte niet voor deze grootte? Dan schuiven we nog een maat op.

Kliktlijst A3 (29,7 x 42 cm)

De kliklijst A3 is met zijn formaat uitermate geschikt voor niet alleen een mooie poster, maar ook voor het tonen van veel informatie. Of het nou gaat om een tabel van uitslagen voor een wedstrijd, een rooster voor verschillende activiteiten, of een lijst met huisregels, in een A3 kliklijst passen de handigste informatieposters!

Dankzij de grootte van de A3 kliklijst kan deze ook nog steeds ingezet worden voor meer opvallende informatie, en kunt u hem bijvoorbeeld ook prima achter uw bar hangen voor informatie over een nieuw gerecht of speciaal drankje. Daarnaast is er een grotere kans dat u met uw eigen printer al A3 posters kunt printen, zodat u deze niet apart hoeft te bestellen! Nog iets kleiner? Vooruit dan.

Kliklijst A4 (21 x 29,7 cm)

Met de A4 kliklijst zijn we toch echt belandt bij de kleinere kliklijsten. De kliklijst in A4 formaat is geschikt voor posters van het standaardformaat A4 papier, groot kans dus dat u deze zelf gemakkelijk kunt printen. Een kliklijst van A4 formaat leent zich goed als menukaart. U kunt deze bijvoorbeeld tegen de wand naast een tafel monteren, of bestel de A4 kliklijst op een standaard en zet hem bij een rek afgeprijsde kleding.

Met een kleiner formaat kliklijst moet u er wel goed aan denken dat uw tekst leesbaar blijft. Het is aan te raden om de poster eerst eens op proef te printen en van verschillende afstanden te kijken of hij leesbaar blijft. Nog steeds op zoek naar een kleinere maat? We gaan nog een maat kleiner.

Kliklijst A5 (14,8 x 21 cm)

De A5 kliklijst is de kleinste kliklijst in ons assortiment in de A-categorie. Half zo groot als een standaard vel papier is de kliklijst A5 vooral geschikt voor kleine, korte boodschappen. Denk aan boodschap aan klanten om hun klantenpas te gebruiken, of een pictogram met het weer van vandaag: is het terrasweer of kun je beter binnen blijven? Dit kleine formaat kliklijst leent zich goed voor een ludiek element in uw pand.

Wilt u hem echter op een serieuze manier inzetten, dan kan dit natuurlijk ook. Hang hem tussen de spiegels in de toiletruimte als een herinnering om de handen te wassen met zeep, of als waarschuwing aan winkeldieven in een kleedhokje. Denk er ook bij deze kleinere lijst aan dat de tekst goed leesbaar is, en zorg dat hij ergens hangt waar uw klanten en relaties er dicht bij kunnen komen om hem te lezen.

Kliklijst B1 (70 x 100 cm)

Naast de veelgebruikte A-formaten hebben we bij ReclameMaterialen.com ook kliklijsten in B-formaten, zoals de kliklijst in B1 formaat. Qua formaat valt de B1 kliklijst net tussen A0 en A1 in, wat hem perfect maakt voor als u graag voor groot gaat, maar ook weer niet té groot.

Dit formaat kliklijst is weer erg geschikt voor een reclame of informatie uiting die ook op afstand goed te zien is. Denk aan een wisselende menukaart aan de muur achter uw bar, of een grote afbeelding boven een collectie kleding. En hangt u de B1 kliklijst dichterbij uw klant? Dan is ook deze goed in te zetten als informatieposter, zonder overweldigend groot te zijn.

Kliklijst B2 (50 x 70 cm)

Het laatste formaat kliklijst in ons assortiment is de B2 kliklijst. Deze kliklijst is half zo groot als de B1 kliklijst, en zit daarmee qua formaat ook tussen A1 en A2 in. Als u op zoek bent naar een afwijkend formaat kliklijst voor op precies die ene plek waar A1 net te groot voor is, en A2 net te klein, dan zit u goed met de B2 kliklijst.

De B2 kliklijst is net als de kleinere kliklijsten handzaam en gemakkelijk om te openen voor het wisselen van de poster, maar krijgt net als de grotere kliklijsten nog steeds veel aandacht. Een perfecte balans tussen groot en klein dus.

Nog steeds niet zeker welk formaat kliklijst goed bij u past? Plak schilderstape tegen de muur in de outline van formaten waartussen u twijfelt, en kijk welke outline het best bij uw ideeën past.

Waterdichte kliklijsten

Wilt u uw reclame-uiting of informatieposter buiten ophangen? Dan wilt u natuurlijk dat deze ook bij slecht weer zichtbaar is. Met een waterdichte kliklijst zorgt u ervoor dat uw reclameboodschap droog blijft en beschermd wordt door invloeden van buitenaf. U kunt een waterdichte kliklijst bijvoorbeeld inzetten als informatiebord tegen uw gevel, of op de muur van uw terras of binnenplein.

In combinatie met de waterdichte kliklijst kunt u ook gebruik maken van onze waterdichte PVC-inlegvellen voor extra beveiliging. Met deze combi hoeft u niet bang te zijn voor een buitje: uw poster blijft droog en duidelijk zichtbaar!

Kliklijsten op standaard

Heeft u geen plaats om de kliklijst op te hangen? Of kunt of wilt u bijvoorbeeld niet boren in uw muren? Dan bieden wij ook kliklijsten en informatieborden op standaard aan. Van kleine kliklijsten op voet tot informatiedisplays en extra grote, traditionele informatieborden: bij ReclameMaterialen.com vindt u een ruime keuze aan kliklijsten op standaard.

Met een kliklijst op standaard is uw boodschap niet alleen gemakkelijk te wisselen, u kunt hem ook gemakkelijk verplaatsen! Kijk wat uw klanten prettig vinden, of zet hem afwisselend neer in verschillende delen van uw pand. Met de kliklijsten op voet kunt u alle kanten op.

Aluminium kliklijsten

De kliklijsten van ReclameMaterialen.com zijn gemaakt van Aluminium en zijn hierdoor stevig en duurzaam in gebruik. Aluminium is tevens van nature een niet-roestend metaal, waardoor de aluminium kliklijsten van ReclameMaterialen.com wel tegen een spatje kunnen. Aluminium kliklijsten zijn ook lichter dan andere metalen kliklijsten, en kunnen daardoor gemakkelijk gemonteerd worden.

Kliklijsten voor buiten

Naast kliklijsten voor binnen kunt u bij ReclameMaterialen.com ook kliklijsten voor buiten vinden. Een kliklijst voor buiten is waterdicht en bestendig tegen verschillende weersomstandigheden, zodat u met een gerust hart uw reclame-uitingen en informatieposters buiten kunt ophangen.

Een kliklijst voor buiten kunt u bijvoorbeeld gebruiken om informatie bij uw terras of voordeur te hangen, of bij uw binnentuin. Zo kan iemand al voor het binnenkomen zien wat u bijvoorbeeld op het menu heeft staan, of wat er deze week in de aanbieding is.

Kliklijsten in diverse kleuren

Bij ReclameMaterialen.com vindt u niet alleen kliklijsten in zilverkleur, maar ook kliklijsten in andere kleuren. Zo hebben we verschillende zwarte kliklijsten, en ook rode kliklijsten voor bijvoorbeeld een opvallende poster met daarop de noodroutes van uw pand. Ook hebben we speciale bruine kliklijsten met een houtlook, die goed zullen staan bij een interieur met veel groen en natuurlijke kleuren.

Doordat we zowel zilveren, als zwarte, bruine, en rode kliklijsten hebben bij ReclameMaterialen.com, kunt u altijd wel een kliklijst vinden die past bij uw wensen. Of u nu gaat voor de elegante zwarte kliklijst, de opvallende rode kliklijst, of de stijlvolle bruine houtlook kliklijst, alle kliklijsten zijn duurzaam en gemakkelijk in gebruik.

Bestel uw kliklijst bij ReclameMaterialen.com

Bent u eruit welke kliklijst u wilt hebben, en in welke kleur? Dan kunt u uw kliklijst gemakkelijk online kopen bij ReclameMaterialen.com. Na het bestellen van uw kliklijst gaan we direct voor u aan de slag om er voor te zorgen dat uw kliklijst zo snel mogelijk bij u is.

Heeft u nog vragen voordat u uw kliklijst wilt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van uw beslissing, en zorgen dat u optimaal tevreden bent voordat u uw kliklijst gaat bestellen.