Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Disclaimer

Disclaimer voor ReclameMaterialen.com

VOF ReclameMaterialen.com (Kamer van Koophandel: 76468062), , verleent u hierbij toegang tot ReclameMaterialen.com en nodigt u uit het aangebodene af te nemen.
VOF ReclameMaterialen.com behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

VOF ReclameMaterialen.com spant zich in om de inhoud van ReclameMaterialen.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op ReclameMaterialen.com aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van VOF ReclameMaterialen.com.
In het bijzonder zijn alle prijzen op ReclameMaterialen.com onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Voor op ReclameMaterialen.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan VOF ReclameMaterialen.com nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij ReclameMaterialen.com.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van VOF ReclameMaterialen.com, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Kwaliteitsproducten

Snelle levering

100% tevredenheidsgarantie

Deskundige klantenservice

Klantenservice

+31 (0)26-767 6064

Nu open -Geopend tot 17:00