Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Trussen

Trussen

Het is ook mogelijk om beursstand en in richten met de trussen systemen van Reclamematerialen.com. Een aantal voordelen van onze inklapbare trussen zijn: snel op te bouwen, lichtgewicht, eenvoudig en hebben een stoere uitstraling

Van oorsprong worden trussen vooral veel gebruikt in de muziek en theaterwereld, maar het is ook een ideale standbouw voor beurzen en evenementen.

In ons assortiment vindt u producten van het Crown trussen systeem. Dit zijn modulaire, inklapbare en compacte trussen die een hoogwaardige kwaliteit hebben en bekend zijn in de wereld van beurs en standbouw. Doordat ze eenvoudig en erg snel op te zetten staat de standbouw binnen no time.

Trussen gemaakt van aluminium, staal en kunststof

De Crown trussen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen zoals, aluminium, staal en kunststof. Door het combineren van deze materialen zijn ze zeer sterk en erg licht. De zwarte kleur ontstaat door middel van poeder coaten. De kwalitatieve hoge trussen zijn een perfecte toevoeging op ons assortiment beursmaterialen.

Voordelen van het gebruik van trussen

Een groot voordeel van een trus ten opzichte van een beurswand is dat het veel meer vrijheid biedt. De trussen bieden de basis van de stand en naar wens kunt u hierin doeken, verlichting en accessoires plaatsen. Trussen sluiten aan op elke situatie en zijn daardoor erg multifunctioneel.

Sets worden compleet geleverd met verbindingstukken, hoekstukken en voeten. Daarnaast zijn ze erg duurzaam, want ze zijn herbruikbaar, makkelijk aan te passen en de mogelijkheid bestaat om uit te breiden naar een grotere of andere vorm. Als de trussen weer zijn afgebouwd, zijn ze makkelijk op te bergen in een koffer of doos. Een ander voordeel is dat de trussen weinig ruimte in beslag nemen in een magazijn, aangezien ze allemaal inklapbaar zijn.

Koop nu de trussen van Reclamematerialen.com

Koop nu de trussen van Reclamematerialen.com via onze website. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons. De trussen zijn leverbaar in zwart en wit en worden zonder doek geleverd. Toch een doek nodig? Geen probleem, neem dan even contact met ons op. De levertijd bedraagt 5-7 werkdagen.