Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Verrijdbaar stoepbord waterdicht

Posterlijsten

U wilt uw poster mooi inlijsten, kies dan één van de posterlijsten van ReclameMaterialen.com. Wij hebben een uitgebreid assortiment posterlijsten in diverse formaten en modellen. De posterlijsten zijn uitermate geschikt voor reclameposters of informatie dat regelmatig verwisselt dient te worden. In ons assortiment hebben wij posterlijsten voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarnaast hebben wij ook posterlijsten met een extra beveiliging en extra sfeervolle lijsten. Alle posterlijsten worden geleverd inclusief een PVC schutvel.

Hoe werken posterlijsten van ReclameMaterialen.com

Posterlijsten werken volgens hetzelfde systeem als kliklijsten. Dat betekent dat u de zijkanten van de lijst openklikt, het pvc schutvel verwijderd en uw poster in de lijst plaatst. Hier overheen plaatst u het pvc schutvel en dan klikt u de lijst dicht en is deze klaar voor gebruik.

U kunt de lijst op verschillende manieren ophangen. U kunt de posterlijst ophangen met de bijgeleverde schroeven en pluggen, maar u kunt ook gebruik maken van dubbelzijdig tape of het ophangoog dat u op onze website kunt bestellen.

Naast de standaard posterlijsten heeft ReclameMaterialen.com ook een aantal speciale posterlijsten in het assortiment. U kunt daarbij denken aan de posterlijst met houtlook voor een warme en huiselijk uitstraling, de dubbelzijdige posterlijst voor bijvoorbeeld een raam of aan het plafond of de LED posterlijsten met een door middel van LED verlichte rand. Deze speciale posterlijsten zijn leverbaar in diverse formaten en bieden u de mogelijkheid uw poster een andere uitstraling te geven.

Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064