Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Bewegwijzering

Informatieborden

Met de informatieborden voor binnen en buiten van ReclameMaterialen.com kunnen uw bezoekers en medewerkers de juiste informatie of locatie vinden. Daarnaast zijn de informatieborden duurzaam in het gebruik. Onze informatieborden zorgen voor een professionele uitstraling. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment informatieborden voor binnen en/of buiten.

Bij ReclameMaterialen.com gaan we voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen. U kunt bij ons informatieborden vinden in alle mogelijke soorten en maten. Laat uw klanten en relaties op een professionele manier zien wie u bent en waar ze u kunnen vinden. U kunt bijvoorbeeld laten zien wat u zoal te huur en te koop heeft staan, u kunt gemakkelijk de laatste nieuwtjes ophangen en nog veel meer. Ontdek hieronder uit welke mogelijkheden u kunt kiezen en hoe u de beste keuze voor uw situatie maakt.

Welke informatieborden zijn er?

Informatiebord Traditioneel

Het traditionele bord valt op de juiste manier op en is zeer functioneel. Dankzij een gedegen rubberen afsluiting met beluchtingsgaten, weet u zeker dat er geen condensatie zal ontstaan. U kunt er gemakkelijk iets aan vast magneten, omdat de achterwand van staal is gemaakt. U kunt dit zeer handige bord zowel binnen als buiten gebruiken en kiezen uit A2 en A3 formaat. Met een traditioneel informatiebord weet u zeker dat u goed zit.

Informatiebord Budget

Wanneer u wat minder te besteden heeft, is deze budget versie ideaal. Houd er wel rekening mee dat dit bord uitsluitend binnen kan worden gebruikt. Er zit namelijk geen rubberen afsluiting met condensatiegaten in. Binnen heeft u hier geen last van en kunt u het bord langdurig gebruiken. Er zit een slot op waarmee u de inhoud goed kunt beschermen. Plaats gemakkelijk nieuwe berichten erop met behulp van magneten die zo aan de stalen achterwand blijven zitten. U kunt zowel kiezen voor een links of rechtsdraaiende deur. Op zoek naar een hoge kwaliteit tegen een lage prijs? Dan moet u bij dit informatiebord zijn.

Informatiebord op poten

Als u op zoek bent naar een informatiebord dat zowel buiten kan worden geplaatst als op zichzelf kan staan? Maak dan gebruik van het bord dat tussen twee staanders wordt gemonteerd. Het plaatsen van dit bord wordt u zeer gemakkelijk gemaakt, omdat we de montage volledig voorbereiden. U heeft het dus zo een goede plek gegeven. Dit bord is geschikt voor A1 formaat en is magnetisch dankzij de stalen achterwand. Val op met dit prachtige bord dat overal te plaatsen is.

Informatiebord Robuust

Voor een groot, zeer robuust informatiebord, moet u deze variant hebben. Het bord is zeer geschikt voor buitengebruik, dankzij de rubberen afsluiting en beluchtingsgaten die condensatie voorkomen. U weet zeker dat de inhoud goed beschermd blijft vanwege het slot en het veiligheidsglas dat standaard wordt meegeleverd. U kunt het gebruiken voor A0 formaat en zowel staand als liggend bestellen. Ga voor dit bord als u robuustheid voorop heeft staan.

Informatiebord Klassiek

Voor een klassieke look, is dit informatiebord zeer geschikt. Er zit een dik veiligheidsglas in en u kunt er gemakkelijk berichten en posters met magneten in plaatsen dankzij de stalen achterwand. Sluit het bord desgewenst gemakkelijk af met de sleutel. Dit bord is geschikt voor zowel binnen als buiten en is de ideale keuze voor iemand die op zoek is naar een echte allrounder.

Hoe bepaal ik welk informatiebord het beste voor mij is?

Wellicht dat alle mogelijkheden u wat teveel zijn. Geen probleem, bij ReclameMaterialen.com helpen we u graag verder. Stel uzelf de volgende vragen en u komt er gemakkelijk achter welke van de informatieborden het beste aansluit bij uw wensen:

  • Moet ik het bord binnen en/of buiten kunnen plaatsen?
  • Wat is mijn budget?
  • Moet ik het bord kunnen ophangen of moet het op zichzelf staan?
  • Is er een slot nodig?

Kijk vervolgens welk bord aan uw wensen voldoet en bestel dit ideale hulpmiddel vandaag nog. Mocht u nog met vragen zitten dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064