Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Brochurehouders

Brochurehouders

Wilt u uw brochures, folders of (vak)literatuur presenteren? Dan is een brochurehouder, ook wel folderrek genoemd, een perfecte oplossing. Door middel van een brochurehouder toont u netjes en overzichtelijk het communicatiemateriaal dat u beschikbaar heeft. Bij ReclameMaterialen.com vindt u brochurehouders in verschillende maten, uitvoeringen en ontwerpen. Ontdek ons assortiment online of neem contact met ons op voor vragen.

Alle informatie over onze brochurehouders

Natuurlijk is niet elke folder of brochure van hetzelfde formaat en/of dient op dezelfde manier gepresenteerd te worden. Daarom hebben we bij ReclameMateriale.com een breed assortiment aan brochurehouders. Op deze manier kunt u de juiste brochurehouder vinden voor al uw communicatiemateriaal.

De juiste afmeting brochurehouder kiezen voor uw toepassing

Het is belangrijk dat u zich voor het aanschaffen van een brochurehouder goed bedenkt welk communicatiemateriaal u wilt presenteren. Een flyer heeft bijvoorbeeld minder ruimte nodig dan (vak)literatuur. Bij ReclameMaterialen.com hebben we verschillende afmetingen brochurehouders voor de gewenste toepassing.

Brochurehouder A5

De A5 brochurehouder is geschikt voor A5-formaat papier. Dit formaat is half zo groot als een standaard A4-vel, waardoor hij gemakkelijk is voor gebruik in bijvoorbeeld winkels, beurzen en wachtkamers. Ontdek bijvoorbeeld ons A5 folderrek, voorzien van een topbord waarop u een passende tekst kunt plaatsen.

Brochurehouder A4

Ons standaard formaat brochurehouder is het A4-formaat. Deze brochurehouder biedt niet alleen een professionele uitstraling, maar ook een handige en overzichtelijke manier om belangrijke informatie te presenteren en potentiële klanten te bereiken. Onze A4 brochurehouders zijn zowel op (individuele) standaard te verkrijgen, als in verschillende soorten folderrekken.

Brochurehouder A3

In ons brede assortiment aan brochurehouders kan het opkomende A3-formaat natuurlijk niet ontbreken. Onze A3 brochurehouder is verkrijgbaar in een informatiedisplay met folderhouders, waardoor u niet alleen uw folder kunt presenteren, maar ook belangrijke informatie kunt weergeven.

Brochurehouder staand of op standaard

Een brochurehouder die staand wordt geplaatst, biedt een veelzijdige en effectieve manier om communicatiemateriaal te presenteren. Door te kiezen voor een brochurestandaard kunnen brochures op ooghoogte van voorbijgangers worden tentoongesteld, waardoor ze sneller de aandacht zullen trekken. Dit is ideaal voor locaties met veel verkeer, zoals beurzen en winkels. Een brochurehouder op standaard kan ook worden gebruikt om ruimte te besparen op tafels of balies, waardoor er meer oppervlakte beschikbaar blijft voor andere materialen of om een opgeruimde uitstraling te behouden. Onze staande brochurehouders worden geleverd met zware voetplaat voor extra stevigheid.

Brochurehouders voor aan de wand

Heeft u geen ruimte voor een staande brochurehouder? Dan kan onze brochurehouder voor aan de wand een passende oplossing bieden. Met zijn slanke ontwerp kan hij gemakkelijk aan muren worden bevestigd, waardoor hij ideaal is voor gebruik in kantoren, wachtkamers en gangen. Met de duurzame constructie en professionele uitstraling is deze brochurehouder aan de wand een essentieel hulpmiddel voor het presenteren van uw brochure of ander communicatiemateriaal, terwijl hij weinig ruimte in beslag neemt.

Bekijk ook onze brochurerekken

Naast individuele brochurehouders bieden we ook een uitgebreid assortiment brochurerekken aan voor diverse toepassingen. Onze brochurerekken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen, waardoor ze perfect zijn voor het organiseren en presenteren van verschillende communicatiematerialen. Bekijk ons assortiment gemakkelijk online en ontdek hoe onze brochurerekken u kunnen helpen om uw boodschap effectief over te brengen.

Koop uw brochurehouder eenvoudig en snel bij ReclameMaterialen.com

Bij ReclameMaterialen.com kunt u moeiteloos de perfecte brochurehouder vinden voor al uw presentatiebehoeften. Heeft u de perfecte gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen als u advies nodig hebt of andere vragen heeft.