Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Verrijdbaar stoepbord waterdicht

Folderhouders

Ook in uw branche zijn folders nog altijd een veelgebruikte manier om uw naamsbekendheid en bereik te vergroten. Daarom heeft Reclamematerialen.com speciaal ontworpen folderhouders in huis, waarmee u uw reclame-investering zo goed mogelijk presenteert, geheel in stijl en precies op de plek waar uw doelgroep ze het beste ziet. Snelle service, een breed aanbod en scherpe prijzen durven we u alvast te garanderen: het enige dat u nog hoeft te doen is online beslissen welke folderhouder het beste past bij uw brochures, flyers, catalogi, of folders.

De veelzijdige toepassingen van folderhouders

De folderhouders van Reclamematerialen.com zijn in diverse verschillende uitvoeringen beschikbaar. Daardoor zijn ze op enorm veel manieren in te zetten om uw investeringen op het gebied van brochures, catalogi en flyermateriaal maximaal te laten renderen. Zoekt u naar een mooie display voor in uw showroom? Dan zijn onze luxe stalen brochurehouders misschien een mooie oplossing. U kunt het ook interactief aanpakken en gebruik maken van onze tablet vloerstandaard modellen, waarmee u uw klanten interactief door uw aanbod gidst. Wie veel op locatie werkt, zoals bij branche evenementen of op beurzen, zal enthousiast zijn over onze inklapbare folderhouders met opbergkoffers. Wandmodellen, vrijstaande rekken en infodisplays met kliklijsten: bij ons vindt u altijd precies wat u zoekt om uw folders zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.

De juiste folderhouder op de juiste plek

Positionering is cruciaal om een folderhouder goed te laten renderen. Alles ziet er direct veel verzorgder en professioneler uit als uw brochures keurig uitgestald staan op een plek die meteen in het oog springt. Daarom loont het om goed af te wegen op welke locatie u uw folderhouder wilt neerzetten of ophangen. Folderhouders kunnen het beste worden opgesteld op prominente plekken waar uw klanten automatisch langs lopen, of op plaatsen waar ze even stilstaan of moeten wachten. Een folderhouder bij de ingang van uw pand is een overweging waard, maar een wachtruimte, een balie, of een garderobe kan ook een uitstekende keuze zijn. Wij adviseren u graag over de beste combinaties tussen onze diverse modellen en de lay-out van uw locatie.

Folderhouders voor binnen of voor op locatie

Van nature is foldermateriaal niet erg geschikt om buiten uit te stallen. Onze folderhouders zijn weliswaar stevig en slijtvast door toepassing van staal en bijvoorbeeld poedercoatings, maar daarmee beschermt u uw kwetsbare drukwerk niet tegen de weersomstandigheden buiten. Als u ook buiten uw bedrijfspand de aandacht van nieuwe of bestaande klanten wilt trekken, dan helpen we u graag bij het zoeken van passende outdoor reclamematerialen. Voor presentaties op beurzen hebben we wel een mooie selectie mobiele folderhouders in ons assortiment opgenomen. Deze lichtgewicht artikelen zijn gemakkelijk in en uit te klappen, waardoor u in een handomdraai op elke externe locatie een professionele indruk maakt met uw foldermateriaal. Al onze inklapbare folderhouders worden geleverd met een handzame draagkoffer, zodat u ze met gemak mee kunt nemen, waar en wanneer u zich ook maar wilt profileren.

Tips voor het kiezen van de juiste folderhouder

Reclamematerialen.com levert de juiste folderhouders voor elke denkbare situatie. We adviseren u graag bij het maken van uw keuze, maar we geven alvast wat tips voor een eerste selectie. Zoals u heeft kunnen lezen zijn onze mobiele folderhouders erg flexibel, waardoor u ze zowel in uw eigen pand als op locatie kunt inzetten. Het leeuwendeel van onze folderhouders is bedoeld voor inzet binnen uw eigen bedrijf, waar hun stevige bouw en robuuste gewicht juist een voordeel zijn bij veelvuldig gebruik. Denk vooral goed na over het formaat van de folders die u wilt uitstallen. A4 en A5 formaat zijn veelvoorkomende afmetingen voor allerlei brochures, dus daarvoor bieden we een scala aan oplossingen in vele kleuren aan, meestal afgewerkt in fraaie poedercoating finish. U vindt hier folderhouders die zijn ontworpen om langs een wand of in een hoek te positioneren, maar ook folderhouders die aan twee of aan vier kanten verschillende folders onder de aandacht kunnen brengen. Ook onze iPad en tablet folderhouders kunnen een mooie, uitnodigende klantinteractie teweeg brengen. Uw budget, de stijl van uw inrichting en de plaatsing in de juiste ruimte zijn de belangrijkste richtlijnen bij het maken van uw keuze. We adviseren u daarom om vrijblijvend contact op te nemen met onze reclame-experts, die u met plezier op weg helpen naar de beste folderhouder voor uw specifieke situatie.

Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064