Busje

Snelle levering

Busje

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Busje

+31 (0)26-767 6064

Folderhouders

Folderhouders

Ook in uw branche zijn folders nog altijd een veelgebruikte manier om uw naamsbekendheid en bereik te vergroten. Daarom heeft Reclamematerialen.com speciaal ontworpen folderhouders in huis, waarmee u uw reclame-investering zo goed mogelijk presenteert, geheel in stijl en precies op de plek waar uw doelgroep ze het beste ziet. Snelle service, een breed aanbod en scherpe prijzen durven we u alvast te garanderen: het enige dat u nog hoeft te doen is online beslissen welke folderhouder het beste past bij uw brochures, flyers, catalogi, of folders.

Infodisplay slide in frame

Infodisplay slide in frame

Vanaf € 204,95

excl. BTW

Folderrek A4 recht

Folderrek A4 recht

Vanaf € 195,95

excl. BTW

Enkelzijdige infodisplay met stalen folderhouder

Enkelzijdige infodisplay met stalen folderhouder

Vanaf € 164,95

excl. BTW

Dubbelzijdige infodisplay met stalen folderhouder

Dubbelzijdige infodisplay met stalen folderhouder

Vanaf € 209,95

excl. BTW

Infodisplay enkelzijdig met stalen folderhouders

Infodisplay enkelzijdig met stalen folderhouders

Vanaf € 189,95

excl. BTW

Infodisplay folderhouder staal dubbelzijdig

Infodisplay folderhouder staal dubbelzijdig

Vanaf € 214,95

excl. BTW

Infodisplay folderhouder staal enkelzijdig

Infodisplay folderhouder staal enkelzijdig

Vanaf € 159,95

excl. BTW

Folderrek DIN 1_3 A4 met Arm

Folderrek DIN large 98×210 mm met Arm

Vanaf € 195,95

excl. BTW

Folderrek A4 schuin

Folderrek A4 schuin

Vanaf € 179,95

excl. BTW

Folderstandaard A4

Folderstandaard A4

Vanaf € 69,95

excl. BTW

Folderrek inklapbaar

Folderrek inklapbaar

€ 119,95

excl. BTW

Brochurehouder op voet

Brochurehouder op voet

Vanaf € 59,95

excl. BTW

Brochurestandaard

Brochurestandaard

Vanaf € 104,95

excl. BTW

Folderrek A5

Folderrek A5

Vanaf € 224,95

excl. BTW

Brochurehouder wandmodel

Brochurehouder wandmodel

€ 244,95

excl. BTW

Folderrek enkel

Folderrek enkel

Vanaf € 264,95

excl. BTW

Folderrek A4

Folderrek A4

Vanaf € 199,95

excl. BTW

A3 Infodisplay met folderhouder

Infodisplay A3 met folderhouders

Vanaf € 194,95

excl. BTW

A4 Infodisplay met folderhouders

Infodisplay A4 met folderhouders

Vanaf € 209,95

excl. BTW

A2 infodisplay met folderhouder

infodisplay A2 met folderhouders

Vanaf € 219,95

excl. BTW

Folderrek dubbel

Folderrek dubbel

Vanaf € 364,95

excl. BTW

Folderhouder A4 en 1_3 A4

Folderhouder A4 of DIN large 98x210mm

Vanaf € 64,95

excl. BTW

Alle informatie over onze folderhouders

Bent u op zoek naar hoogwaardige folderhouders om uw reclamemateriaal op een professionele en overzichtelijke manier te presenteren? Bij ReclameMaterialen.com hebben we een uitgebreid assortiment folderhouders die aan al uw behoeften voldoen.

Of u nu folders, brochures, flyers, of andere marketingmaterialen wilt weergeven, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Ontdek hieronder hoe onze folderhouders uw marketinginspanningen naar een hoger niveau kunnen tillen.

De juiste afmeting folderhouder kiezen voor uw toepassing

Bij ReclameMaterialen.com begrijpen we het belang van de juiste afmetingen bij het kiezen van uw folderhouder. De afmetingen van uw folderhouder spelen een grote rol bij het effectief presenteren van uw reclamemateriaal en het overbrengen van uw boodschap aan uw doelgroep. Hieronder bespreken we het belang van de juiste afmetingen en hoe u deze kunt kiezen voor uw specifieke toepassing.

De afmetingen van uw folderhouder moeten allereerst perfect aansluiten bij het type reclamemateriaal dat u wilt weergeven. Of het nu gaat om flyers, brochures, posters of andere marketingmaterialen, de folderhouder moet voldoende ruimte bieden en een professionele uitstraling hebben.

Hier zijn enkele overwegingen bij het kiezen van de juiste afmetingen:

  • Type materiaal: Denk aan het formaat van uw reclamemateriaal. Gaat het om standaard A4-papier, A5-flyers of grotere A3-posters? De folderhouder moet afgestemd zijn op het formaat en gewicht van uw materiaal om het goed te kunnen presenteren.
  • Presentatie: Overweeg hoe u uw reclamemateriaal wilt presenteren. Wilt u het rechtop zetten op een balie, aan de muur hangen of op een tafel plaatsen? De keuze van de folderhouder moet passen bij de presentatiestijl die u voor ogen heeft.
  • Hoeveelheid materiaal: Bedenk hoeveel materiaal u wilt weergeven. Als u grote hoeveelheden flyers of brochures heeft, heeft u wellicht meerdere folderhouders nodig of een groter formaat om alles goed te kunnen tonen.
  • Ruimte: Houd rekening met de beschikbare ruimte op uw locatie. Zorg ervoor dat de folderhouder past op de gewenste locatie zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

Kortom, de keuze van de juiste afmetingen voor uw folderhouder hangt af van uw specifieke behoeften en het type reclamemateriaal dat u wilt presenteren.

Bij ReclameMaterialen.com bieden we een scala aan folderhouders in verschillende afmetingen, zodat u altijd de perfecte keuze kunt maken voor uw marketing behoeften. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en ontdek de mogelijkheden voor het effectief presenteren van uw reclamemateriaal.

Folderhouders A5

Onze folderhouders in A5-formaat zijn ideaal voor het presenteren van compacte marketingmaterialen zoals flyers en kleine brochures. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder staande modellen voor bij tafels, balies, of receptiedesks. Hiermee kunt u uw A5-reclamemateriaal op een aantrekkelijke manier tonen aan uw klanten.

Met een breed assortiment aan A5-folderhouders bieden we u keuzemogelijkheden om uw marketingmateriaal op de meest effectieve manier te presenteren. Of u nu kiest voor een staande, hangende of wandgemonteerde folderhouder, ReclameMaterialen.com heeft altijd een oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Folderhouders A4

Voor marketingmateriaal in A4-formaat, zoals nieuwsbrieven of gedetailleerde productbrochures, bieden onze A4-folderhouders de perfecte oplossing. Deze folderhouders zijn beschikbaar in zowel staande als hangende modellen, zodat u ze kunt aanpassen aan uw specifieke presentatie behoeften.

Dankzij ons uitgebreide assortiment A4-folderhouders kunt u kiezen uit diverse stijlen en configuraties om uw marketingmateriaal op de meest effectieve manier te presenteren. Onze folderhouders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden duurzaamheid en elegantie voor uw presentaties.

Folderhouders A3

Voor grotere marketingmaterialen, zoals posters, catalogi of technische specificaties in A3-formaat, bieden onze A3-folderhouders een ruime en overzichtelijke weergave. Deze folderhouders zijn speciaal ontworpen om uw grotere reclamemateriaal op een professionele manier te presenteren.

Onze A3-folderhouders zijn beschikbaar in diverse stijlen en configuraties om aan uw specifieke presentatie behoeften te voldoen. Of u nu kiest voor staande, hangende of wandgemonteerde A3-folderhouders, ReclameMaterialen.com heeft altijd een oplossing die perfect bij uw marketingmateriaal past.

Folderhouders staand

Bij ReclameMaterialen.com hebben we ook een ruime selectie staande folderhouders. Deze zijn perfect voor plaatsing bij toonbanken, receptiedesks, of beursstands. Onze staande folderhouders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, zodat u ze kunt aanpassen aan uw specifieke presentatie behoeften.

Dankzij ons uitgebreide assortiment staande folderhouders heeft u de flexibiliteit om uw marketingmateriaal op de meest geschikte manier te presenteren. Of u nu kiest voor een enkele staande folderhouder of een model met meerdere vakken, wij hebben de juiste oplossing om uw reclamemateriaal te organiseren en te tonen.

Koop uw folderhouders eenvoudig en snel bij ReclameMaterialen.com

Bij ReclameMaterialen.com streven we ernaar om het proces van het kopen van folderhouders zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke website kunt u moeiteloos de folderhouders van uw keuze selecteren en bestellen. We begrijpen dat u snel aan de slag wilt met uw fysieke marketing, daarom zorgen we voor snelle levering, zodat u uw folderhouders spoedig in gebruik kunt nemen.

Waarom kiezen voor ReclameMaterialen.com voor uw folderhouders? Omdat we hoogwaardige producten aanbieden die uw reclamemateriaal op de best mogelijke manier presenteren. We begrijpen het belang van een professionele uitstraling, en onze folderhouders dragen bij aan een nette, georganiseerde en aantrekkelijke presentatie van uw marketingmateriaal.

Kortom, als u op zoek bent naar de perfecte folderhouders voor uw reclamemateriaal, dan bent u bij ReclameMaterialen.com aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment online, plaats uw bestelling en ervaar zelf hoe onze folderhouders uw marketinginspanningen naar een hoger niveau tillen. ReclameMaterialen.com: uw partner in effectieve marketingpresentaties.