Folderhouders

U heeft een investering gemaakt in de realisatie van hoogwaardig drukwerk voor uw bedrijf. Dan wilt u natuurlijk ook dat uw drukwerk gezien wordt. Een folderhouder is een ideaal middel om uw drukwerk professioneel te presenteren. Onze folderhouders zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat deze gemakkelijk een aantal jaren mee gaan. In ons assortiment hebben wij folderhouders opgenomen die geschikt zijn voor diverse afmetingen drukwerk. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld een folderhouder A5 en een folderhouder A4 – 1/3 A4 terug.

Een folderhouder meenemen naar een beurs?

Wanneer u met uw bedrijf deel gaat nemen aan beurs wilt u uw bedrijf natuurlijk zo professioneel mogelijk presenteren. Voor kleinere ondernemers is het vaak niet mogelijk om grote en duur beursmateriaal aan te schaffen en überhaupt te vervoeren. Onze folderhouders kunnen een goed alternatief zijn. In ons assortiment vindt u een aantal inklapbare folderhouders die u gemakkelijk kunt vervoeren. De folderhouders kunt u eenvoudig opzetten door de ingeklapte folderhouder uit elkaar te trekken. Sommige folderhouders kunnen zelfs in twee verschillende hoogten worden uitgeklapt. U ontvangt bij deze folderhouders ook altijd een handige opbergkoffer of -tas zodat u uw folderhouder eenvoudig kunt vervoeren. Het gewicht van de folderhouders inclusief koffer is gemiddeld slechts 6 kilogram.

Tips voor het selecteren van een juiste folderhouder

U heeft natuurlijk veel tijd gestoken in het bedenken en creëren van uw drukwerk, dan wilt u ze natuurlijk ook op de beste manier tentoonstellen aan uw publiek. De onderstaande tips helpen u om een juiste afweging te maken. Denkt u eens aan de volgende punten;

  • Hoeveel ruimte heb ik nodig om mijn drukwerk te promoten? En welk formaat drukwerk heb ik?
  • Worden mijn folders op één plek gepresenteerd of wil ik deze ook op externe locaties, zoals een beurs, gaan presenteren?
  • Wat wil ik uitstralen en welke stijl past het beste bij mijn bedrijf?
Folderrek

Folderhouders van ReclameMaterialen.com

Bij elk product hebben wij de nodige informatie beschreven die u nodig heeft om een juiste keuze te maken. Wij hebben diverse folderhouders, brochurehouders en folderstandaards in ons assortiment waardoor u altijd een geschikt product voor uw bedrijf kunt vinden.