Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Krijtbord

Krijtborden

Met onze krijtborden slaat u twee vliegen in één klap: u zet letterlijk een reclame-uiting neer waar uw klant niet omheen kan, of in elk geval niet zonder uw krijtbord te zien. Tegelijk maakt u een statement waar de stijl en sfeer vanaf blijven spatten. Zo geeft u een persoonlijke en ambachtelijke touch aan uw commerciële boodschappen. Met onze muurborden, sandwich borden, tafel houders en krijtstoepborden zet u keer op keer een nieuwe reclame in uw eigen stijl neer.

Prijs

Kleur

  • Show value(s)

Materiaal

Afmeting

  • Show value(s)

Toepassing

Filter

Krijtborden

Wilt u graag meer klanten naar uw zaak trekken, maar wilt u dit niet op een stereotype manier doen? Met een krijtbord van ReclameMaterialen.com kunt u op een creatieve en originele manier de aandacht van uw potentiële klanten trekken. Een krijtbord is opvallend, stijlvol, biedt voldoende ruimte aan uw reclameboodschap en laat een onuitwisbare indruk achter. Het is dan ook een optimaal presentatie- en reclamemiddel. Daarnaast vindt u bij ReclameMaterialen.com een breed scala aan krijtborden. Zo vindt u naast de welbekende krijtstoepborden en wand krijtborden ook tafel krijtborden, magnetische krijtborden en (magnetische) krijtstickers. Bovendien zijn deze borden verkrijgbaar in verschillende stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat er altijd wel een geschikt krijtbord voor u tussen zit.

Hoe kies je het juiste krijtbord?

Zoals je hierboven al kon lezen, biedt ReclameMaterialen.com een compleet assortiment aan krijtborden aan. Of je nu op zoek bent naar een extra groot krijtbord om nieuwe klanten mee over de drempel te trekken, of naar kleine krijtbordjes om bijvoorbeeld het weekmenu in uw restaurant op te presenteren, bij Reclamematerialen.com vind je het. Omdat je natuurlijk zeker wilt weten dat je het optimale krijtbord voor je zaak koopt, kun je met een aantal dingen rekening houden:

  • De grootte van je reclameboodschap: hoe groter de boodschap, hoe groter het bord en hoe beter je bedrijf te zien is op straat.
  • De plaats van je reclameboodschap: plaats je je krijtbord op straat, dan is het belangrijk dat het tegen water en wind bestemd is. Stevigheid is hierbij van essentieel belang: als je je krijtbord op de stoep zet, kun je beter voor een extra stabiel krijtstoepbord kiezen, terwijl bij een plekje aan de gevel een muur krijtbord voldoende is.

Een groot voordeel van krijtborden ten opzichte van andere reclameborden is dat je eindeloos kunt variëren. Wil je een nieuwe reclameboodschap op je bord? Dan wis je het opschrift op het bord eenvoudig uit en kun je zo weer een nieuwe reclameboodschap op het bord schrijven. Zo blijft je reclameboodschap altijd up-to-date.

Heb je besloten wat de grootte en locatie van uw krijtbord moeten worden? Dan heb je bij ReclameMaterialen.com de keuze uit onder andere de volgende krijtborden:

Magnetische krijtborden

Het voordeel van magnetische krijtborden is dat deze multifunctioneel zijn. Je kunt deze namelijk niet alleen beschrijven met krijtstiften, maar je kunt hier met behulp van magneten ook andere dingen op bevestigen. Dit maakt magnetische krijtborden uitermate geschikt voor vele verschillende bedrijven en zeer uiteenlopende toepassingen.

Krijtbord stickers

Zit je niet te wachten op gaten in de muur? Of wil je bijvoorbeeld een krijtbord aan een deur in plaats van aan een muur bevestigen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze krijtbord stickers plak je eenvoudig op verschillende ondergronden. Of je nu grote of kleine krijtstickers nodig heeft en of je nu krijtstickers voor uw deur of muur wilt kopen, bij ReclameMaterialen.com vind je ze. Wij bieden zelfs magnetische krijtbord stickers aan. Deze magnetische krijtstickers bieden je dezelfde voordelen als magnetische krijtborden, maar dan zonder de moeite van het boren en ophangen. Kortom, een ideale oplossing!

Welke krijtborden en krijtstoepborden zijn geschikt voor buiten?

Ga je je reclame-uiting buiten op een krijtbord plaatsen? Dan is het van belang dat je een extra stevig en robuust krijtbord aanschaft. De borden moeten buiten namelijk wel tegen een stootje kunnen. Onze buiten krijtborden met een frame van gelakt hout zijn hiervoor uitermate geschikt. Door de extra laklaag zijn deze borden bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast vind je bij ReclameMaterialen.com verschillende krijtborden die geschikt zijn voor buitengebruik. Zo hebben wij niet alleen weerbestendige, staande sandwichborden, maar ook krijtborden voor buiten aan de muur. Ook vind je bij ons extra grote krijtborden, zodat deze ook buiten van veraf goed te zien zijn. Bij ieder krijtbord op onze website staan de maten duidelijk aangegeven, zodat je altijd het perfecte krijtbord voor je locatie vindt.

Hoe onderhoud je je krijtbord?

Als je dan eenmaal heeft besloten om een krijtbord te kopen, wil je natuurlijk ook dat dit voor langere tijd meegaat. Het is daarom belangrijk dat je je krijtbord goed onderhoudt. Het is bijvoorbeeld aan te raden om uw krijtbord regelmatig goed te reinigen. Dit komt niet alleen je krijtbord, maar ook je reclameboodschap ten goede, omdat de krijtletters beter uitkomen tegen een donkere, schone ondergrond. Onze krijtborden zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, zodat schoonmaken kinderspel wordt.

Niet alleen het krijtbord zelf, maar ook de omlijsting vereisen je aandacht. Is deze bijvoorbeeld bekrast of op een andere manier beschadigd? Dan is het aan te raden om deze opnieuw te lakken, zodat weer en wind de omlijsting niet kunnen aantasten. Daarnaast is het van belang dat je niet alleen het krijtbord, maar ook de omlijsting regelmatig schoonmaakt. Zo weet je zeker dat je lang van je krijtbord zult genieten, ook als je het krijtbord buiten gebruikt.

Krijtbord stiften

Heb je je krijtbord gekocht? Gefeliciteerd! Je kunt nu met het leukste deel beginnen: het opmaken van het bord! Voor het beste resultaat raden wij je aan om gebruik te maken van onze krijtbordstiften. Hiermee zet je je teksten namelijk zeer strak op uw krijtbord, wat je bord direct een professionele uitstraling geeft. Daarnaast zijn deze stiften verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes, zodat je je creativiteit de vrije loop kunt laten en je krijtbord eenvoudig kunt omtoveren tot een originele reclame-uiting. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de nieuwste handlettering trends, maak een mooie tekening als aandachtstrekker of kies voor een originele tekst. Met een beetje creativiteit maak je in een handomdraai de mooiste reclame-uitingen. Uiteraard is het wel van belang om te zorgen voor een goede layout en een duidelijk leesbare tekst, maar verder zijn de mogelijkheden eindeloos.

Krijtbord kopen

Ben je ook overtuigd van de kracht van het krijtbord? Bestel je krijtbord dan snel bij ReclameMaterialen.com. Met een krijtbord van ReclameMaterialen.com ben je namelijk gegarandeerd van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering. Dankzij ons ruime assortiment vind je ongetwijfeld een krijtbord dat bij jouw winkel en jouw wensen past. Ben je er nog niet helemaal uit? Of heb je andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij geven je graag advies en helpen je graag bij het vinden van je perfecte krijtbord!

Filter sluiten

Prijs

Kleur

Materiaal

Afmeting

  • Show value(s)

Toepassing

Filter toepassen
Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064