Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Krijtbord

Krijtborden

Met onze krijtborden slaat u twee vliegen in één klap: u zet letterlijk een reclame-uiting neer waar uw klant niet omheen kan, of in elk geval niet zonder uw krijtbord te zien. Tegelijk maakt u een statement waar de stijl en sfeer vanaf blijven spatten. Zo geeft u een persoonlijke en ambachtelijke touch aan uw commerciële boodschappen. Met onze muurborden, sandwich borden, tafel houders en krijtstoepborden zet u keer op keer een nieuwe reclame in uw eigen stijl neer.

Krijtborden

Wilt u graag meer klanten naar uw zaak trekken, maar wilt u dit niet op een stereotype manier doen? Met een krijtbord van ReclameMaterialen.com kunt u op een creatieve en originele manier de aandacht van uw potentiële klanten trekken. Een krijtbord is opvallend, stijlvol, biedt voldoende ruimte aan uw reclameboodschap en laat een onuitwisbare indruk achter. Het is dan ook een optimaal presentatie- en reclamemiddel. Daarnaast vindt u bij ReclameMaterialen.com een breed scala aan krijtborden. Zo vindt u naast de welbekende krijtstoepborden en wand krijtborden ook tafel krijtborden, magnetische krijtborden en (magnetische) krijtstickers. Bovendien zijn deze borden verkrijgbaar in verschillende stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat er altijd wel een geschikt krijtbord voor u tussen zit.

Hoe kiest u het juiste krijtbord?

Zoals u hierboven al kon lezen, biedt ReclameMaterialen.com een compleet assortiment aan krijtborden aan. Of u nu op zoek bent naar een extra groot krijtbord om nieuwe klanten mee over de drempel te trekken, of naar kleine krijtbordjes om bijvoorbeeld het weekmenu in uw restaurant op te presenteren, bij Reclamematerialen.com vindt u het. Omdat u natuurlijk zeker wilt weten dat u het optimale krijtbord voor uw zaak koopt, kunt u met een aantal dingen rekening houden:

  • De grootte van uw reclameboodschap: hoe groter de boodschap, hoe groter het bord en hoe beter uw bedrijf te zien is op straat.
  • De plaats van uw reclameboodschap: plaatst u uw krijtbord op straat, dan is het belangrijk dat het tegen water en wind bestemd is. Stevigheid is hierbij van essentieel belang: als u uw krijtbord op de stoep zet, kunt u beter voor een extra stabiel krijtstoepbord kiezen, terwijl bij een plekje aan de gevel een muur krijtbord voldoende is.

Een groot voordeel van krijtborden ten opzichte van andere reclameborden is dat u eindeloos kunt variëren. Wilt u een nieuwe reclameboodschap op uw bord? Dan wist u het opschrift op het bord eenvoudig uit en kunt u zo weer een nieuwe reclameboodschap op het bord schrijven. Zo blijft uw reclameboodschap altijd up-to-date.

Heeft u besloten wat de grootte en locatie van uw krijtbord moeten worden? Dan heeft u bij ReclameMaterialen.com de keuze uit onder andere de volgende krijtborden:

Magnetische krijtborden

Het voordeel van magnetische krijtborden is dat deze multifunctioneel zijn. U kunt deze namelijk niet alleen beschrijven met krijtstiften, maar u kunt hier met behulp van magneten ook andere dingen op bevestigen. Dit maakt magnetische krijtborden uitermate geschikt voor vele verschillende bedrijven en zeer uiteenlopende toepassingen.

Krijtbord stickers

Zit u niet te wachten op gaten in de muur? Of wilt u bijvoorbeeld een krijtbord aan een deur in plaats van aan een muur bevestigen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze krijtbord stickers plakt u eenvoudig op verschillende ondergronden. Of u nu grote of kleine krijtstickers nodig heeft en of u nu krijtstickers voor uw deur of muur wilt kopen, bij ReclameMaterialen.com vindt u ze. Wij bieden zelfs magnetische krijtbord stickers aan. Deze magnetische krijtstickers bieden u dezelfde voordelen als magnetische krijtborden, maar dan zonder de moeite van het boren en ophangen. Kortom, een ideale oplossing!

Krijtborden en krijtstoepborden voor buiten

Gaat u uw reclame-uiting buiten op een krijtbord plaatsen? Dan is het van belang dat u een extra stevig en robuust krijtbord aanschaft. De borden moeten buiten namelijk wel tegen een stootje kunnen. Onze buiten krijtborden met een frame van gelakt hout zijn hiervoor uitermate geschikt. Door de extra laklaag zijn deze borden bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast vindt u bij ReclameMaterialen.com verschillende krijtborden die geschikt zijn voor buitengebruik. Zo hebben wij niet alleen weerbestendige, staande sandwichborden, maar ook krijtborden voor buiten aan de muur. Ook vindt u bij ons extra grote krijtborden, zodat deze ook buiten van veraf goed te zien zijn. Bij ieder krijtbord op onze website staan de maten duidelijk aangegeven, zodat u altijd het perfecte krijtbord voor uw locatie vindt.

Onderhoud van uw krijtbord

Als u dan eenmaal heeft besloten om een krijtbord te kopen, wilt u natuurlijk ook dat dit voor langere tijd meegaat. Het is daarom belangrijk dat u uw krijtbord goed onderhoudt. Het is bijvoorbeeld aan te raden om uw krijtbord regelmatig goed te reinigen. Dit komt niet alleen uw krijtbord, maar ook uw reclameboodschap ten goede, omdat de krijtletters beter uitkomen tegen een donkere, schone ondergrond. Onze krijtborden zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, zodat schoonmaken kinderspel wordt.

Niet alleen het krijtbord zelf, maar ook de omlijsting vereisen uw aandacht. Is deze bijvoorbeeld bekrast of op een andere manier beschadigd? Dan is het aan te raden om deze opnieuw te lakken, zodat weer en wind de omlijsting niet kunnen aantasten. Daarnaast is het van belang dat u niet alleen het krijtbord, maar ook de omlijsting regelmatig schoonmaakt. Zo weet u zeker dat u lang van uw krijtbord zult genieten, ook als u het krijtbord buiten gebruikt.

Krijtbord stiften

Heeft u uw krijtbord gekocht? Gefeliciteerd! U kunt nu met het leukste deel beginnen: het opmaken van het bord! Voor het beste resultaat raden wij u aan om gebruik te maken van onze krijtbordstiften. Hiermee zet u uw teksten namelijk zeer strak op uw krijtbord, wat uw bord direct een professionele uitstraling geeft. Daarnaast zijn deze stiften verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes, zodat u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en uw krijtbord eenvoudig kunt omtoveren tot een originele reclame-uiting. Laat u bijvoorbeeld inspireren door de nieuwste handlettering trends, maak een mooie tekening als aandachtstrekker of kies voor een originele tekst. Met een beetje creativiteit maakt u in een handomdraai de mooiste reclame-uitingen. Uiteraard is het wel van belang om te zorgen voor een goede layout en een duidelijk leesbare tekst, maar verder zijn de mogelijkheden eindeloos.

Krijtbord kopen

Bent u ook overtuigd van de kracht van het krijtbord? Bestel uw krijtbord dan snel bij ReclameMaterialen.com. Met een krijtbord van ReclameMaterialen.com bent u namelijk gegarandeerd van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering. Dankzij ons ruime assortiment vindt u ongetwijfeld een krijtbord dat bij uw winkel en uw wensen past. Bent u er nog niet helemaal uit? Of heeft u andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij geven u graag advies en helpen wij u graag bij het vinden van uw perfecte krijtbord!

Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064