Krijtborden

Met onze krijtborden slaat u twee vliegen in één klap: u zet letterlijk een reclame-uiting neer waar uw klant niet omheen kan, of in elk geval niet zonder uw krijtbord te zien. Tegelijk maakt u een statement waar de stijl en sfeer vanaf blijven spatten. Zo geeft u een persoonlijke en ambachtelijke touch aan uw commerciële boodschappen. Met onze muurborden, sandwich borden, tafel houders en krijtstoepborden zet u keer op keer een nieuwe reclame in uw eigen stijl neer.

 

Hoe kies ik het juiste krijtbord?

In onze webshop vindt u krijtborden van uiteenlopende formaten, of u nu voor een sandwichbord kiest, of een muurbord misschien beter past in uw vestiging, of een staand krijtbord toch de beste vorm is voor uw boodschap. Met het juiste type krijtbord paraat haakt u dagelijks aan bij de laatste ontwikkelingen en blijft u steeds opnieuw de aandacht van uw doelgroep pakken. Met onze robuuste mahoniehouten lijsten geeft u sfeer aan uw reclame. We bieden dubbel gelakte borden voor gebruik buiten de deur, tafelhouders voor bijvoorbeeld handgeschreven menukaarten, maar ook zowel enkelzijdige als dubbelzijdige krijtborden speciaal voor de horeca. Kijk daarom snel naar ons complete aanbod.

 

Krijtbord

Krijtbord selectie tips

Wanneer u een krijtbord gaat aanschaffen is het belangrijk na te denken over hoe u het krijtbord wenst te gaan gebruiken. Ons assortiment krijtborden bevat 3 type krijtborden; muurborden, staande borden of sandwich borden. Dit is de eerste keuze die u moet maken. Om het formaat van het krijtbord te bepalen is het van belang dat u vooraf goed bedenkt welke informatie u op het krijtbord wenst te schrijven en hoeveel ruimte u hiervoor nodig heeft.

Bij de product omschrijvingen van onze krijtborden zijn de formaten en types duidelijk aangegeven. Eveneens kunt u in onze webshop accessoires zoals krijtstiften aanschaffen.

 

Welk krijtbord is geschikt voor binnen/buiten gebruik?

Als u een krijtbord buiten uw vestiging wilt gebruiken, raden we u aan te kiezen voor onze extra stevig gelakte buitenborden. Dubbel gelakt hout is een goede garantie voor langdurig gebruik in alle weersomstandigheden. Een ander punt van aandacht is de precieze plaatsing van uw nieuwe krijtbord. Loopt er veel publiek vlak langs uw bord? Dan is een dubbelzijdig bord slimmer vanwege de extra stabiliteit. Zet u uw bord met de rug naar de gevel? Dan is een stevig enkelzijdig horecabord waarschijnlijk een goede oplossing.

 

Onderhouden van krijtborden

Onze krijtborden zijn bedoeld om tegen een stootje te kunnen, maar met het juiste onderhoud gaan ze aanzienlijk langer mee. Zorg dat u uw vorige boodschappen snel en grondig verwijdert door een speciale krijtborden cleaner te gebruiken, verkrijgbaar in slimme spuitflacons. Speciale sponzen of een schone doek zijn daarbij zeker handige hulpjes. Ook de omlijsting van uw krijtbord verdient de nodige aandacht. Maak deze lijst regelmatig schoon en werk eventuele diepe krassen of beschadigingen in het hout en de lak bij om aantasting door weer en wind te voorkomen.

 

Praktische benodigdheden voor optimaal krijtbord gebruik

Afhankelijk van het type krijtbord dat u kiest, zijn onze ezels als standaard een mooie manier om een extra klassieke twist aan uw boodschap te geven. Ouderwets krijt is gelukkig niet meer nodig met de verschillende krijtstiften die u in staat stellen om snel en doeltreffend de mooiste uitingen op uw bord te plaatsen. Met de juiste schoonmaakmiddelen, doeken en sponzen verwijdert u moeiteloos elk spoortje om uw nieuwste aandachtstrekker te plaatsen. Met de juiste krijtbord accessoires wordt uw nieuwe krijtbord de mooiste en meest praktische manier om met gemak bovenop de laatste actualiteiten in uw aanbod te blijven zitten.

 

Krijtborden opmaken

Zelfs met minimale oefening kan iedereen met krijtstiften een elegante stijl neerzetten op onze krijtborden. Denk vooraf na over een lettertype dat goed past bij de sfeer van uw zaak, en kijk vooral goed om u heen voor inspirerende voorbeelden. Probeer uw boodschappen kort en kernachtig te houden, om het meeste te halen uit de aandachtsspanne van passanten. Bedenk bij de layout van uw krijtbord waar de ogen van het publiek zich het eerste op richten; hiervoor raden we aan om zelf langs uw bord te lopen terwijl u experimenteert met verschillende opzetjes. Wat uw boodschap ook is, onthoud altijd: “less is more”. Hou het simpel en direct, want een langdradige boodschap trekt de aandacht niet voordat het kritieke moment voorbij is. Verschillende kleuren kunnen iets toevoegen door accenten te leggen, maar strak zwart-wit is nog altijd een oersterk format dat tot de verbeelding blijft spreken. Als u uw eigen stijl eenmaal heeft bepaald, blijf deze dan consequent toepassen. Hang voorbeelden op voor uw personeel en blijf online en offline goed uw ogen open houden om steeds opnieuw met prikkelende teksten en designs te blijven komen. Zo maakt u van uw krijtborden de mooiste manier om nieuwe klanten persoonlijk over de drempel te halen!