Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Steigerbuis

Steigerbuis

ReclameMaterialen.com heeft een uitgebreid assortiment steigerbuizen. Wij leveren zowel aluminium buizen als stalen buizen op maat. De steigerbuizen zijn te koop in diverse diameters en elke gewenste lengte tot zes meter is mogelijk. Uw steigerbuis zagen wij gratis op maat zonder verborgen kosten.
Door de steigerbuizen te combineren met onze buiskoppelingen, biedt dit u de mogelijkheid om beurspresentaties, spandoekframes of zelfs meubels op maat te maken. Heeft u vragen of advies nodig, neem dan contact met ons op.

Toepassingen en vragen rondom steigerbuizen

Het maken van meubels, kledingrekken, tuinmeubelen, of kantoorinrichting met steigerbuizen is steeds populairder aan het worden, volgens ontwerpers leeft de industriële look weer helemaal op. In combinatie met onze buiskoppelingen kunt u de steigerbuizen gebruiken voor het bouwen van iets unieks voor uw interieur of tuin. Met wat inspiratie en creativiteit creëert u gemakkelijk een robuuste uitstraling. Door de steigerbuizen op maat te zagen en te gebruiken met diverse buiskoppelingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Waarom u voor steigerbuis zou moeten kiezen? We zetten de belangrijkste redenen om te kiezen voor constructies van steigerbuizen, ook wel steigerpijpen genoemd. op een rij:.

Makkelijke montage
Door te kiezen voor steigerbuizen en buiskoppelingen geeft u uzelf het gemak om een ingewikkelde constructie eenvoudig te monteren. Geen spijkers, schroeven of andere gereedschappen nodig. Alleen de buizen, buiskoppelingen en een inbussleutel en u bent klaar om aan de slag te gaan. Doordat u bij ons de buizen op maat besteld hoeft u alleen de stukken steigerpijp te verbinden met de koppelingen en u constructie is klaar voor gebruik.

Mogelijkheid tot eigen ontwerp van ingewikkelde steigerbuis constructies
Met behulp van onze buiskoppelingen die bevestig je de buizen aan elkaar. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Doordat de koppelstukken dezelfde robuuste uitstraling hebben heeft de constructie een industriële uitstraling. De steigerbuizen zijn ook goed te combineren met steigerhout zodat u bijvoorbeeld unieke meubels kunt maken.

Weerbestendig
Steigerpijpen zijn bestendig tegen wind, regen en sneeuw en zijn daarom zeer geschikt voor het maken van tuinmeubelen. U kunt de meubelen in de winter lekker buiten laten staan zonder dat u bang hoeft te zijn dat de pijpen beschadigen.
Dit geldt echter alleen voor de aluminium en de stalen steigerbuizen. De zwarte steigerbuizen zijn enkel geschikt voor binnengebruik.

De meest gestelde vragen bij het kopen van steigerbuizen

U heeft de keuze gemaakt om een constructie te maken met steigerbuizen, nu gaat u op internet opzoek naar steigerbuizen en buiskoppelingen en vind u zoveel verschillende buizen van verschillende materialen en met verschillende diameters. Hieronder de meest gestelde vragen over steigerbuizen met antwoorden.

Moet ik een eigen bedrijf hebben als ik bij jullie steigerbuizen of andere producten wil kopen?
Nee dat is niet nodig. Wij leveren onze producten net zo graag aan particulieren als aan bedrijven!

Wat is het verschil tussen een aluminium buis en een stalen buis?
Een aluminium buis wordt veelal toegepast in de reclamewereld voor frames of beurs constructies. Dit omdat een aluminium buis veel lichter is dan een stalen buis. Stalen buizen worden veel toegepast in de steigerbouw omdat deze stabieler is. Daarnaast worden stalen buizen veel ingezet bij kledingrekken omdat een hanger makkelijker schuift over een stalen buis. In veel meubel constructies wordt gewerkt met aluminium buizen.

Hoe sterk is een steigerbuis?
Een aluminium buis kan op een lange afstand wat meer doorbuigen dan een stalen buis. Wij adviseren u de tussenruimte tussen 2 staanders of 2 wandbeugels maximaal 150 cm te laten zijn om doorbuigen te voorkomen. Meer advies nodig, neem dan contact met ons op.

Zitten er al inbusbouten in de koppelingen?
Ja de inbusbouten zitten al in de buiskoppelingen.

Is de buis diameter de binnen of de buiten maat?
De buiskoppelingen en de steigerbuizen hebben dezelfde maataanduiding. Dus: de buis met buitenmaat 33,7mm is geschikt voor de koppeling met dezelfde maat, bijvoorbeeld 33,7mm. Voor de steigerbuis praten we dus over de buitenmaat van de buis, voor de koppeling praten we over de binnenmaat van de buiskoppeling.

Hoe verwijder ik tekst van een steigerpijp?
Indien bij de productie tekst op een steigerpijp is gedrukt is deze simpel met een doek en thinner te verwijderen.

Busje

Snelle levering

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064