Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Opvallen met uw bedrijf, wie wil dat nou niet? Met de steigerbuizen en buiskoppelingen van ReclameMaterialen.com bent u perfect in staat om een opvallend frame of een opvallende constructie van steigerbuizen te creƫren.

Welke frameconstructies zijn populair?

Frameconstructies die wij van ReclameMaterialen.com vaak terug zien zijn containerframes en vlaggen die bovenop een zeecontainer bevestigd worden. De containerframes zijn op verschillende manieren op de zeecontainer te bevestigen. Zo is het mogelijk een frame op het dak van de zeecontainer te plaatsen, dit kan op alleen de lange zijde, de korte zijde of helemaal rondom.

containerframeeDe containerframeconstructie op het dak is erg gewild op onder andere evenementen of langs een weg, dit vanwege de goede zichtbaarheid op verre afstanden. Een andere mogelijkheid is om het frame te plaatsen tegen de container. Hierbij geldt hetzelfde als bij de dakconstructie, het is mogelijk tegen de lange zijde, de korte zijde of helemaal rondom de container. De frames zijn gemakkelijk in elkaar te zetten met onze steigerbuizen en buiskoppelingen. Door het gemak van onze producten is uw frame binnen enkele ogenblikken opgezet en staat u niet voor onnodige verassingen.

Een ander veel voorkomende constructie is het bevestigen van vlaggen op een zeecontainer. Met een containerclamp van ons staat uw mast met vlag voor dat u het weet en bent u meteen goed zichtbaar voor potentiƫle klanten.

Vlaggen frameHet gemak van onze producten.

Al onze steigerbuizen en buiskoppelingen zijn gemakkelijk te demonteren door het losdraaien van de schoeven met een inbussleutel. Onze steigerbuizen en buiskoppelingen zijn duurzaam en weer te hergebruiken. Hierdoor kunt u regelmatig uw boodschap wisselen zonder een nieuwe constructie te bestellen en bent u bij ons dus voordelig uit.

 

 

 

Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064