iPad standaard

Een iPad standaard is een ideaal middel om op een interactieve wijze uw producten onder de aandacht te brengen. Zo kunt u op een moderne manier uw producten presenteren, meer informatie aanbieden over bepaalde producten of diensten en demo video’s laten zien. De iPad standaards zijn strak vormgegeven, eenvoudig op te zetten en makkelijk te verplaatsen waardoor ze uitermate geschikt zijn voor op beurzen of tijdens product presentaties.

Voordelen van een iPad standaard

Een iPad standaard is in combinatie met een iPad een sterk promotiemiddel voor uw bedrijf en kan voor diverse doeleinden ingezet worden. ReclameMaterialen.com biedt u een aantal hoogwaardige iPad standaards in verschillende modellen en geschikt voor verschillende typen iPads.

Een iPad standaard biedt u in uw winkel, kantoor of op een beurs ondersteuning tijdens het contact met bijvoorbeeld uw potentiële klanten of bezoekers. Door een iPad standaard kunt u eenvoudig uw productassortiment, dienstaanbod en bedrijfsfilms of demo’s tonen. Hierbij kunt u vrij bewegen zonder dat u uw handen vol heeft met een tablet.

Een iPad standaard kan ook gebruikt worden als reclamemiddel door vertoning van uw producten op de iPad (in bijvoorbeeld een slideshow), het laten zien van een product presentatie of door vertoning van uw bedrijfsfilm. Daarnaast kan een iPad standaard als informatiestand gebruikt worden waar bezoekers zelf informatie kunnen vergaren, een informatieaanvraag kunnen indienen of zich kunnen inschrijven voor uw nieuwsbrief. In combinatie met drukwerk kan de iPad beurs standaard hier een ideaal product voor zijn.

Toepassingen

  • Om samen met klanten te kunnen bladeren door producten, diensten en video’s
  • Voor vertoning van promotievideo’s
  • Vertoning van producten (in bijvoorbeeld een slideshow)
  • Informatiestand voor bezoekers (of bijvoorbeeld voor aanmelding op uw nieuwsbrief)
  • Voor demonstratie van een iPad model

iPad standaard selectie tips

Bij de keuze voor een iPad standaard dient u rekening te houden met een aantal belangrijke factoren. Hieronder geven wij u handige tips en uitleg zodat u de juiste iPad standaard kiest voor uw wensen.

  • Gebruikt u de iPad op een beurs, in een kantoorgebouw, op diverse locaties of in een winkel? Wij hebben verschillende modellen die beter kunnen aansluiten op uw toepassing
  • Welk type iPad gebruikt u? Dit is mede bepalend voor uw keuze
  • Wilt u uw iPad beschermen tegen diefstal of afschermen voor ongewenst gebruik? Hiervoor hebben we speciale modellen met bijvoorbeeld een slotje.