Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064

Folderrekken

iPad standaard

Een iPad standaard is een ideaal middel om op een interactieve wijze uw producten onder de aandacht te brengen. Zo kunt u op een moderne manier uw producten presenteren, meer informatie aanbieden over bepaalde producten of diensten en demo video’s laten zien. De iPad standaards zijn strak vormgegeven, eenvoudig op te zetten en makkelijk te verplaatsen waardoor ze uitermate geschikt zijn voor op beurzen of tijdens product presentaties.

iPad standaards

Zoekt u een interactieve manier om uw klantenkring te informeren, adviseren of activeren? Met een iPad of tablet zijn de mogelijkheden eindeloos! De vraag is echter: waar laat u deze? Uiteraard wilt u zeker weten dat niemand er met uw iPad vandoor gaat of dat uw iPad op de grond valt. De iPad continu zelf vasthouden is vaak ook geen optie. Onze iPad standaards bieden in dit geval uitkomst. Ze zijn stabiel, strak vormgegeven, eenvoudig op te zetten en gemakkelijk te verplaatsen. Ze zijn daardoor uitermate geschikt voor gebruik op beurzen, tijdens productpresentaties, op de winkelvloer en voor vele andere toepassingen.

Voordelen van een iPad standaard

Een iPad standaard biedt, zoals de naam al zegt, ruimte aan een iPad. Wanneer u een iPad inzet bij de verspreiding van uw reclameboodschap, zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt productvideo’s laten zien, bedrijfsfilms tonen, eenvoudig uw gehele assortiment laten zien, instructievideo’s tonen en ga zo maar door. Daarnaast kan uw klant ook direct zelf aan de slag op de iPad: een bestelling doen, inschrijven voor de nieuwsbrief of informatie aanvragen behoort allemaal tot de mogelijkheden. Door de iPad in een standaard te plaatsen kunt u er ook nog eens zeker van zijn dat er niets met de iPad gebeurt. Plaatst u de iPad bijvoorbeeld in een iPad standaard met slot, dan weet u zeker dat niemand er met uw iPad vandoor gaat. Daarnaast zijn onze iPad standaards verkrijgbaar in verschillende modellen, zodat u bijvoorbeeld niet alleen verschillende soorten iPads en tablets, maar ook folders of brochures op de standaard kunt plaatsen. Kortom, bij ReclameMaterialen.com vindt u het totaalpakket!

Busje

Binnen 48 uur geleverd

Duim

Klanten beoordelen ons met een 8,9/10

Telefoon

+31 (0)26-767 6064